Aura STORM 6 + AMH-340BT + AMP A275

697.99 lei
(1 magazin)
Descriere boxe auto Aura: Difuzoare medii cu putere ridicata combinata cu sensibilitatea lor va va oferi un sistem performant.   Descriere amplificator auto Aura: Amplificatorul A255 este proiectat sa functioneze la impedante de 2 si 4 ohmi  are o eficienta buna si poate reproduce o gama larga de frecvente. Descriere player auto Aura: Design modern si arata bine in interiorul masinii. Are un display informativ panoul frontal afiseaza formatul med ...

Descriere


Aura STORM 6 + AMH-340BT + AMP A275

Descriere boxe auto Aura: Difuzoare medii cu putere ridicata combinata cu sensibilitatea lor va va oferi un sistem performant.   Descriere amplificator auto Aura: Amplificatorul A255 este proiectat sa functioneze la impedante de 2 si 4 ohmi  are o eficienta buna si poate reproduce o gama larga de frecvente. Descriere player auto Aura: Design modern si arata bine in interiorul masinii. Are un display informativ panoul frontal afiseaza formatul media  ceasul etichete ID si egalizator. Are mai multe presetari care va vor permite sa selectati optiuni de sunet personalizate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Aura STORM 6 + AMH-340BT + AMP A275 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Aura STORM 6 + AMH-340BT + AMP A275 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.