Audison AVX6.5

919.99 lei
(1 magazin)
Descriere: Boxe auto coaxiale Audison Voce AV X6.5 100W RMS 16.5 cm 2 cai set 2 difuzoare Difuzoarele coaxiale AV X5 și AV X6.5 sunt evoluția subwoofer-ului din aceeași gama datorită introducerii unui tweeter excelent de 1 """"Tetolon. Tehnologia orientată la înaltă frecvență permite de asemenea optimizarea dispersiei într-o gamă largă pentru a obține cea mai bună performanță în punctul de ascultare în timp ce wooferul folosea coșul aerodinamic pr ...

Descriere


Audison AVX6.5

Descriere: Boxe auto coaxiale Audison Voce AV X6.5 100W RMS 16.5 cm 2 cai set 2 difuzoare Difuzoarele coaxiale AV X5 și AV X6.5 sunt evoluția subwoofer-ului din aceeași gama datorită introducerii unui tweeter excelent de 1 """"Tetolon. Tehnologia orientată la înaltă frecvență permite de asemenea optimizarea dispersiei într-o gamă largă pentru a obține cea mai bună performanță în punctul de ascultare în timp ce wooferul folosea coșul aerodinamic profilul surround Triple Wave din cauciuc butilic bobina de voce CCAW înfășurată pe strat dublu exclusive pe conul de hârtie presată din fibre de bumbac cu tratament de amortizare ușoară. Elementul coaxial este perfecționat printr-un crossover dedicat pe cablu livrat împreună cu produsul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Audison AVX6.5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Audison AVX6.5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.