Audiovector Surround QR Wall Black

Audiovector Surround QR Wall Black
imagine exemplificativa

Evolutie pret
5,499.00 LEI
1 magazin

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Audiovector Surround QR Wall Black


Acest model nou, produs de Audiovector reprezinta boxele surround perfecte pentru un sistem audio.

QR Wall este un difuzor de perete destul de compact, care functionează la fel de bine ca si difuzorul lateral sau spate, intr-un sistem de sunet surround, dar si ca difuzoare stereo pentru camere mici, bucatarii, etc. Include difuzoare avansate, pentru care seria QR este deja renumita. Poate fi comutat intre „modul direct” si „modul difuz”, ceea ce il face cel mai versatil difuzor compact disponibil. Si impreuna cu noul QR Sub, QR Wall vor forma un sistem stereo puternic si compact.

Placa frontala este prelucrata dintr-o singura bucata de aluminiu utilizat in domeniul aerospatial. Aceasta a fost prelucrata cu precizie, sablata, curatata si anodizata in culoarea superba Tungsten Titanium Grey. Acesta are o plasa de dispersie placata cu aur roz, ce actioneaza ca un filtru S-Stop.

Noul difuzor Audiovector este capabil sa functioneze ca un piston perfect peste cateva octave ale bandei de frecvente fara distorsiunile regasite in mod normal la difuzoarele din aluminiu/diamant. Rezultatul este un sunet cald, precis si detaliat, dar in acelasi timp dinamic si muzical.AUDIOVECTOR − Inventie si Inovatie!

 

IUC - Concept Individual de Upgrade

Tehnologia individuala a conceptului de upgrade va ofera optiunea de a actualiza difuzoarele oricand doriti. Puteti face upgrade la un nivel superior sau puteti merge Active Discreet. Aceasta inseamna ca toate boxele Audiovector sunt dovada viitorului, indiferent de solutia pe care o puteti alege.

 

LCC - Conceptul de Compresie Scazuta

Tehnologia Conceptului de compresie scazuta permite membranelor difuzoarelor sa se deplaseze liber in toate conditiile, chiar si cele mai solicitante. Aceasta inseamna ca difuzoarele Audiovector vor ramane fidele oricarui semnal care le sunt transmise - indiferent cat de tare si de complicat ar fi materialul.

 

SEC - Conceptul de Imbunatatire a Sunetului

Conceptul de imbunatatire a sunetului va permite sa alegeti unde doriti sa fiti pozitionat cand ascultati. Aceasta tehnologie inseamna ca sunetul ramane intact, oriunde va aflati. Nu numai ca sunetul umple si o camera intr-o maniera mai credibila, oferind ascultatorului o experienta realista si de performanta live.

 

NES- Fara stoca stoca energia

Fara stocare de energie. Driverele suna cel mai bine daca nu trebuie sa „suporte” greutatea cabinetului in care sunt fixate. Aceasta este o intrebare de raspuns tranzitoriu. Inspirat de solutiile din boxele R 11 Arreté, Audiovector a reușit sa foloseasca conceptul NES pentru a atinge un nivel si mai ridicat de realism si sentimente live pentru gama SR/R.

 

ADC - Conceptul Discret Activ

Discreet Active este o modalitate simpla de a obtine o experienta high end in casa ta. Toate componentele electronice sunt incorporate in difuzoare. Amplificatoare multiple cu cruci electronice bazate pe DSP si gestionare a puterii. Conexiune wireless Bluetooth si WiFi de la telefon, tableta sau computer. Usor de conectat Turntable, CD Player, NAS drive etc.Un mod foarte modern si usor de a avea un sistem Audiophile. Toate boxele pasive pot fi modernizate la Discreet.

 

NCS - NCS Rearanjare Moleculara

Structura de cristal natural este una dintre numeroasele imbunatatiri tehnologice invizibile ale modelelor noastre Arreté. Prin congelarea componentelor pana la -238 ° C, moleculele de cupru se alinieaza pozitiilor lor naturale si, prin urmare, vor reduce rezistenta. Rezultatul este o calitate a sunetului mai clara si mai detaliata.

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Boss Audio Cer 693

Boss Audio Cer 693

De la
210.00 lei
Boss Audio R63

Boss Audio R63

De la
160.00 lei
Boss Audio CH5520

Boss Audio CH5520

De la
99.00 lei
Boss Audio CH6552

Boss Audio CH6552

De la
120.00 lei
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Audiovector Surround QR Wall Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Audiovector Surround QR Wall Black puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Audiovector Surround QR Wall Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]