Audiovector QR 5 Walnut

Audiovector QR 5 Walnut
imagine exemplificativa

Evolutie pret
15,500.00 LEI
1 magazin

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Audiovector QR 5 Walnut


Boxele QR 5 sunt cele mai mari din seria QR si este un lucru clar ca performeaza cel mai bine.

Arhitectura lor este un ape 3 cai, cu un bas-reflex orientat in jos, ceea ce permite un nivel de sunet, ore nenumarate de muzica, fara a obosi urechile asclutatorului. Basul puternic si dinamic va permite oricarei inregistrari sa sune la fel de real si la maxim.

Placa de fascia este prelucrata dintr-o singura bucata de fascia din aluminiu folosit in industria aerospatiala. A fost prelucrat cu precizie, sticla turnata, periata si apoi anodizat intr-o frumoasa culoare Tungsten Titanium Gray. Dispune de o plasa de dispersie placata cu aur, care functioneaza ca un filtru S-Stop. Boxa are implementata noua tehnologie Audiovector, Pure Piston Dual Magnet Bass Driver. Are capacitatea de a functiona ca un piston perfect pe mai multe octave ale benzii de frecventa, fara denaturarea intalnită in mod normal in unitatile de actionare din aluminiu / diamant. Aceasta inseamna ca sunetul este cald, precis si detaliat, dar, in acelasi timp, dinamic si muzical.

 

AUDIOVECTOR − Inventie si Inovatie!

 

IUC - Concept Individual de Upgrade

Tehnologia individuala a conceptului de upgrade va ofera optiunea de a actualiza difuzoarele oricand doriti. Puteti face upgrade la un nivel superior sau puteti merge Active Discreet. Aceasta inseamna ca toate boxele Audiovector sunt dovada viitorului, indiferent de solutia pe care o puteti alege.

 

LCC - Conceptul de Compresie Scazuta

Tehnologia Conceptului de compresie scazuta permite membranelor difuzoarelor sa se deplaseze liber in toate conditiile, chiar si cele mai solicitante. Aceasta inseamna ca difuzoarele Audiovector vor ramane fidele oricarui semnal care le sunt transmise - indiferent cat de tare si de complicat ar fi materialul.

 

SEC - Conceptul de Imbunatatire a Sunetului

Conceptul de imbunatatire a sunetului va permite sa alegeti unde doriti sa fiti pozitionat cand ascultati. Aceasta tehnologie inseamna ca sunetul ramane intact, oriunde va aflati. Nu numai ca sunetul umple si o camera intr-o maniera mai credibila, oferind ascultatorului o experienta realista si de performanta live.

 

NES- Fara stoca stoca energia

Fara stocare de energie. Driverele suna cel mai bine daca nu trebuie sa „suporte” greutatea cabinetului in care sunt fixate. Aceasta este o intrebare de raspuns tranzitoriu. Inspirat de solutiile din boxele R 11 Arreté, Audiovector a reușit sa foloseasca conceptul NES pentru a atinge un nivel si mai ridicat de realism si sentimente live pentru gama SR/R.

 

ADC - Conceptul Discret Activ

Discreet Active este o modalitate simpla de a obtine o experienta high end in casa ta. Toate componentele electronice sunt incorporate in difuzoare. Amplificatoare multiple cu cruci electronice bazate pe DSP si gestionare a puterii. Conexiune wireless Bluetooth si WiFi de la telefon, tableta sau computer. Usor de conectat Turntable, CD Player, NAS drive etc.Un mod foarte modern si usor de a avea un sistem Audiophile. Toate boxele pasive pot fi modernizate la Discreet.

 

NCS - NCS Rearanjare Moleculara

Structura de cristal natural este una dintre numeroasele imbunatatiri tehnologice invizibile ale modelelor noastre Arreté. Prin congelarea componentelor pana la -238 ° C, moleculele de cupru se alinieaza pozitiilor lor naturale si, prin urmare, vor reduce rezistenta. Rezultatul este o calitate a sunetului mai clara si mai detaliata.

 

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Sony SHAKE-X30

Sony SHAKE-X30

De la
2,574.00 lei
Sencor SSS 4001

Sencor SSS 4001

De la
1,027.84 lei
Genius SP-HF1250B WOOD

Genius SP-HF1250B WOOD

De la
209.00 lei
Genius SP-HF160/BLACK

Genius SP-HF160/BLACK

De la
37.99 lei
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Audiovector QR 5 Walnut de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Audiovector QR 5 Walnut puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Audiovector QR 5 Walnut sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]