Audio Technica ATR2500x-USB

Audio Technica ATR2500x-USB
oferte de la
529.00 lei

(3 magazine)
Prezentare generala Microfon Audio-Technica ATR2500x-USB   Ideal pentru podcasting, inregistrari, si utilizare voiceover, ATR2500x-USB se conecteaza direct la computer, si functioneaza cu softurile preferate de inregistrari. Acest microfon condenser cardiod cu diafragma mare reduce preluarea sunetelor nedorite din partile laterale si spate, si este echipat cu un convertor analog-digital de inalta calitate (24-bit, 192kHz) pentru o fidelitate excelenta. Microfonul dispune de ...

Descriere - Audio Technica ATR2500x-USB


Prezentare generala Microfon Audio-Technica ATR2500x-USB
 

Ideal pentru podcasting, inregistrari, si utilizare voiceover, ATR2500x-USB se conecteaza direct la computer, si functioneaza cu softurile preferate de inregistrari. Acest microfon condenser cardiod cu diafragma mare reduce preluarea sunetelor nedorite din partile laterale si spate, si este echipat cu un convertor analog-digital de inalta calitate (24-bit, 192kHz) pentru o fidelitate excelenta. Microfonul dispune de asemenea de un jack pentru casti, si de butoane pentru controlul volumului, pentru monitorizare directa. ATR2500x-USB vine cu doua cabluri de 2m (USB-C la USB-C, USB-C la USB-A), un trepied solid de birou, si cu o nuca pivotanta care se ataseaza la trepiedul furnizat sau la un stativ de microfon obisnuit.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Audio Technica ATR2500x-USB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Audio Technica ATR2500x-USB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.