Audio Technica AT-LP3 Alb

de la 1 109.00 lei (2 magazine)
AT-LP 3   pick-up automat, reglaje manuale Noul model AT-LP 3 imbina performanta si flexibilitatea cu simplitatea in utilizare. Bratul drept este dotat cu headshell si are contragreutate ajustabila. Puteti monta pe AT-LP 3 orice doza doriti si puteti regla apasarea pe ac dorita si anti-skatingul ( asta este principala limitare la celelalte modele automate din aceasta zona de pret ).    AT-LP 3 este full automatic ( porneste si se opreste singur, prin ...

Descriere


Audio Technica AT-LP3 Alb

AT-LP 3  

pick-up automat, reglaje manuale

Noul model AT-LP 3 imbina performanta si flexibilitatea cu simplitatea in utilizare. Bratul drept este dotat cu headshell si are contragreutate ajustabila. Puteti monta pe AT-LP 3 orice doza doriti si puteti regla apasarea pe ac dorita si anti-skatingul ( asta este principala limitare la celelalte modele automate din aceasta zona de pret ). 

 

AT-LP 3 este full automatic ( porneste si se opreste singur, printr-o simpla apasare de buton ). Puteti selecta dimensiunea discului printr-o clapeta ( 12" sau 7" ) si puteti alege viteza de rotatie printr-un buton ( 33 1/3 sau 45 rpm )

 

preamplificator de doza integrat ( MM / MC )

Preamplificatorul de doza integrat este compatibil atat cu doze Moving-Magnet, cat si cu modelele Moving-Coil. 

 

What-HiFi?

Prestigioasa revista What HiFi? a cotat cu 5 stele acest model in numarul din mai 2017 : “At last, there’s an almost-all-in-one, budget turntable that treats your records as music and not a mere curiosity. One of the best automatic turntables we've ever heard.”

Operare: Automat
Antrenare: Curea
Pre Phono: Da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Audio Technica AT-LP3 Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Audio Technica AT-LP3 Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.