Audio Pro Addon C10 (Gri)

BOXA WIRELESS AUDIO PRO ADDON C10   Daca aveti o boxa in fiecare camera puteti sa ascultati muzica fie intr-o singura camera fie in toate, in acelasi timp. Fiecare membru al familiei poate acum sa asculte muzica proprie la orice boxa doreste. Puteti sa ascultati muzica de la aplicatiile disponibile de pe internet, de la un PC sau NAS din reteaua proprie, sau de la telefonul Dvs.   Muzica ar trebui sa fie simtita – calitatea sunetului renumit al Audio Pro ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Audio Pro Addon C10 (Gri)

BOXA WIRELESS AUDIO PRO ADDON C10
 
Daca aveti o boxa in fiecare camera puteti sa ascultati muzica fie intr-o singura camera fie in toate, in acelasi timp. Fiecare membru al familiei poate acum sa asculte muzica proprie la orice boxa doreste. Puteti sa ascultati muzica de la aplicatiile disponibile de pe internet, de la un PC sau NAS din reteaua proprie, sau de la telefonul Dvs.
 
Muzica ar trebui sa fie simtita – calitatea sunetului renumit al Audio Pro este in continuare prezent si prin acesta boxa. Cu ajutorul ei poti simti acum oricce detaliu prezent in muzica ta.
 
Suna frumos, oriunde – sunet multi-room si utilizare pentru mai multe persoane. Prin gruparea a doua boxe puteti crea un sunet stereo, sau nu. Alegerea va apartine!
 
Puteti sa ascultati orice, wireless – inca va mai plac vinilurile? Bibilioteca proprie de CD-uri este compactata in acel mod special? Nici o problema; doar conectati pick-up-ul sau CD player-ul la o boxa C5 sau C10 si lasati sunetul sa circule wireless catre toate boxele din setup-ul Dvs propriu.
 
In plus, cu ajutorul Airplay, Spotify sau Bluetooth poti asculta muzica preferata cum doresti, de unde doresti. 

Addon C10 Gray

Specificatii produs
Putere Totala80 W
Intrare audioDa
Conexiune USBDa
Conexiune BluetoothDa
Conexiune WirelessDa
Caracteristici fizice
Dimensiune (L x A x I)166 x 320 x 180 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Audio Pro Addon C10 (Gri) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Audio Pro Addon C10 (Gri) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.