Audio Pro Addon C-SUB

1 949.00 lei
(1 magazin)
Subwooferul wireless Audio Pro Addon C-SUB multiroom este de dimensiuni mici, dar livreaza o putere masiva pe care chiar o vei simti in ambianta sonora a casei. Este un cub perfect de 23cm cu un bass controlat, impulsiv si autoritar. Se conecteaza automat la cel mai apropiat sistem Audio Pro multiroom, dar si in mod clasic cu un cablu audio. Usor de instalat, iti ofera mai mult bass muzicii tale, si mai putine fire. Specificatii subwoofer wireless Audio Pro Addon C-SUBType: Powered wi ...

Descriere


Audio Pro Addon C-SUB

Subwooferul wireless Audio Pro Addon C-SUB multiroom este de dimensiuni mici, dar livreaza o putere masiva pe care chiar o vei simti in ambianta sonora a casei. Este un cub perfect de 23cm cu un bass controlat, impulsiv si autoritar. Se conecteaza automat la cel mai apropiat sistem Audio Pro multiroom, dar si in mod clasic cu un cablu audio. Usor de instalat, iti ofera mai mult bass muzicii tale, si mai putine fire.

Specificatii subwoofer wireless Audio Pro Addon C-SUB
Type: Powered wireless subwoofer
Amplifier: Digital Class D amplifier, 200W
Woofer: downfiring 6.5", long throw
Passive radiator: 2 x 7.5"
Frequency range: 30–120Hz
Variable crossover: 50-120Hz
Variable phase: 0-180 degrees
Dimensions HxWxD: 230 x 230 x 230 mm
Inputs: WiFi + RCA in
WiFi: 802.11 b/g/n, 2.4GHz only
Supported audio formats:
MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless
Power consumption WiFi/STB/ON: 1.7W/0.45W/6.9W

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Audio Pro Addon C-SUB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Audio Pro Addon C-SUB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.