Audeze LCD-XC Creator Pack Black

5 999.00 lei (1 magazin)
LCD-XC imparte aceleasi drivere si aceeasi constructie ca LCD-X, imprumutandu-le acelasi nivel de detaliu si transparenta. Design-ul inchis ofera o izolare sporita si un plus al raspunsului de bas intre 120-200Hz, facand basul electric chiar si mai definit. Daca doriti sa il auziti pe Marcus Miller cantand la bas aproape de dvs, LCD-XC este casca potrivita. - Creator Pack vine cu un cablu standard single-ended si cu noua carcasa de transport de buget. ...

Descriere


Audeze LCD-XC Creator Pack Black

LCD-XC imparte aceleasi drivere si aceeasi constructie ca LCD-X, imprumutandu-le acelasi nivel de detaliu si transparenta. Design-ul inchis ofera o izolare sporita si un plus al raspunsului de bas intre 120-200Hz, facand basul electric chiar si mai definit. Daca doriti sa il auziti pe Marcus Miller cantand la bas aproape de dvs, LCD-XC este casca potrivita.

- Creator Pack vine cu un cablu standard single-ended si cu noua carcasa de transport de buget.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Audeze LCD-XC Creator Pack Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Audeze LCD-XC Creator Pack Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.