Atlantica Agricola Biostimulator pentru inradacinare Razormin, 1L - TVTC-17

Razormin este un stimulator de inradacinare al plantelor. Are o formulare lichida bazata pe aminoacizi de origine vegetala, polizaharide, macroelemente si microelemente. In prima faza induce inradacinarea si apoi dezvolta radacina si masa frunzelor, stimuland diviziunea celulara. Prezenta aminoacizilor si polizaharidelor imbunatateste absorbtia nutrientilor si astfel are loc dezvoltarea in continuare a plantei. Razormin ajuta culturile sa depaseasca orice plus fata de stres si de fito ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Atlantica Agricola Biostimulator pentru inradacinare Razormin, 1L - TVTC-17

Razormin este un stimulator de inradacinare al plantelor. Are o formulare lichida bazata pe aminoacizi de origine vegetala, polizaharide, macroelemente si microelemente. In prima faza induce inradacinarea si apoi dezvolta radacina si masa frunzelor, stimuland diviziunea celulara. Prezenta aminoacizilor si polizaharidelor imbunatateste absorbtia nutrientilor si astfel are loc dezvoltarea in continuare a plantei. Razormin ajuta culturile sa depaseasca orice plus fata de stres si de fitotoxicitate pentru a sprijini planta in vremuri de mare activitate vegetativa.

Mod de actiune:

In momentul in care intra in contact cu plantele induce o dezvoltare importanta radacinilor, a masei vegetative si automat rezultatele cantitative si calitative vor fi imbunatatite.

Compozitie produs:

– 4 % Azot total (N)
– 2.1 % Azot organic
– 0.9 % Azot nitric (N-NO3)
– 1% Azot amoniacal (N-NH4)
– 4% Fosfor – P2O5 solubil in apa
– 3 % Potasiu – K2O solubil in apa
– 7 % Aminoacizi liberi
– 3 % Polizaharide
– 0.4 % Fier solubil in apa
– 0.1 % Mangan solubil in apa
– 0.1 % Bor solubil in apa
– 0,085 % Zinc solubil in apa
– 0.02 % Cupru solubil in apa
– 0.01 % Molibden solubil in apa

Plante tratate: grau, porumb, rapita, floarea soarelui, sfecla de zahar, cartof, soia, mazare, vita de vie, pomi si arbusti fructiferi, legume (tomate, castraveti, ardei, varza, conopida, ceapa, morcovi, salata, vinete, dovleci, fasole, pepeni, ridichi, praz, sfecla rosie, spanac, telina, patrunjel, pastarnac), flori si plante ornamentale (muscate, petunii, crizanteme, lavanda, poinsetia, lalele, zambile, narcise, crini, primula, galbenele, dalia, ochiul boului, flori de piatra, gerbera, trandafiri, thuja, gard viu, liliac, hibiscus, lemn cainesc, conifere) si gazon.

CulturaDoza
Aplicare la solAplicare foliara
Legumicultura200-300 ml/100 l apa2-3 litri/ha
Culturi hidroponice200-300 ml/100 l apa1-2 litri/ha
Utilizare in agricultura0.3-0.6 litri/ha
Plante ornamentale200-300 ml/100 l apa2-3 litri/ha
Pepiniere50 ml/100 l apa
Pomi fructiferi si vita de vie300 ml/100 l apa2-4 litri/ha

Razorminesteunstimulatordeinradacinarealplantelor.Areoformularelichidabazatapeaminoacizideoriginevegetala,polizaharide,macroelementesimicroelemente.Inprimafazainduceinradacinareasiapoidezvoltaradacinasimasafrunzelor,stimulanddiviziuneacelulara.Prezentaaminoacizilorsipolizaharidelorimbunatatesteabsorbtianutrientilorsiastfelarelocdezvoltareaincontinuareaplantei.Razorminajutaculturilesadepaseascaoriceplusfatadestressidefitotoxicitatepentruasprijiniplantainvremuridemareactivitatevegetativa.

Moddeactiune:

Inmomentulincareintraincontactcuplanteleinduceodezvoltareimportantaradacinilor,amaseivegetativesiautomatrezultatelecantitativesicalitativevorfiimbunatatite.

Compozitieprodus:

–4%Azottotal(N)
–2.1%Azotorganic
–0.9%Azotnitric(N-NO3)
–1%Azotamoniacal(N-NH4)
–4%Fosfor–P2O5solubilinapa
–3%Potasiu–K2Osolubilinapa
–7%Aminoaciziliberi
–3%Polizaharide
–0.4%Fiersolubilinapa
–0.1%Mangansolubilinapa
–0.1%Borsolubilinapa
–0,085%Zincsolubilinapa
–0.02%Cuprusolubilinapa
–0.01%Molibdensolubilinapa

Plantetratate:grau,porumb,rapita,floareasoarelui,sfecladezahar,cartof,soia,mazare,vitadevie,pomisiarbustifructiferi,legume(tomate,castraveti,ardei,varza,conopida,ceapa,morcovi,salata,vinete,dovleci,fasole,pepeni,ridichi,praz,sfeclarosie,spanac,telina,patrunjel,pastarnac),florisiplanteornamentale(muscate,petunii,crizanteme,lavanda,poinsetia,lalele,zambile,narcise,crini,primula,galbenele,dalia,ochiulboului,floridepiatra,gerbera,trandafiri,thuja,gardviu,liliac,hibiscus,lemncainesc,conifere)sigazon.

CulturaDozaAplicarelasolAplicarefoliaraLegumicultura200-300ml/100lapa2-3litri/haCulturihidroponice200-300ml/100lapa1-2litri/haUtilizareinagricultura0.3-0.6litri/ha–Planteornamentale200-300ml/100lapa2-3litri/haPepiniere50ml/100lapa–Pomifructiferisivitadevie300ml/100lapa2-4litri/ha

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Atlantica Agricola Biostimulator pentru inradacinare Razormin, 1L - TVTC-17 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Atlantica Agricola Biostimulator pentru inradacinare Razormin, 1L - TVTC-17 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.