Asus VA279HAE

de la 774.99 lei (7 magazine)
Descrierea produsului   Imagine Full HD Condițiile confortabile pentru munca și utilizarea multimedia vor fi furnizate de un monitor cu rezoluție Full HD. Este o soluție aproape universală care permite lucrări de birou confortabile, precum și lucrări grafice sau de design. Rezoluția Full HD (1920x1080) este, de asemenea, perfectă pentru jocuri și vizionarea de filme.   Format 16: 9 Este un monitor cu cel mai univers ...

Altii au mai cautat

Descriere


Asus VA279HAE

Descrierea produsului

 
Imagine Full HD

Condițiile confortabile pentru munca și utilizarea multimedia vor fi furnizate de un monitor cu rezoluție Full HD. Este o soluție aproape universală care permite lucrări de birou confortabile, precum și lucrări grafice sau de design. Rezoluția Full HD (1920x1080) este, de asemenea, perfectă pentru jocuri și vizionarea de filme.

 
Format 16: 9

Este un monitor cu cel mai universal format 16: 9, care este foarte des ales atât pentru lucru cât și pentru aplicații multimedia. Forma ecranului lat al ecranului oferă un spațiu optim de lucru și este, de asemenea, potrivită pentru jocuri și vizionarea de filme.

 
Acoperire mată

Uitați de reflexele deranjante și vizibilitatea mult mai proastă în zilele însorite. Acest model de monitor are o acoperire matricială mată, deci nu există niciun efect de oglindă, iar reflexiile sunt reduse la minimum. Monitoarele cu un strat matricial mat sunt de neînlocuit atunci când lucrează, folosind jocuri și multimedia. Acestea oferă cel mai mare confort de utilizare și nu sunt atât de obositoare pentru vedere.

 
Calitate ridicată a imaginii datorită matricei VA

Acest model de monitor este echipat cu o matrice VA, care va garanta unghiuri de vizualizare extrem de largi. Puteți viziona un film cu toată familia sau prietenii, puteți juca jocuri în modul cu doi jucători sau puteți lucra în mai multe programe în același timp. Vă puteți baza pe o reproducere foarte bună a negruului, precum și pe contraste expresive, datorită cărora multimedia va arăta mult mai bine.

 
Rata de reîmprospătare la 60 Hz

Oferiți-vă condiții optime pentru muncă și divertisment. Un monitor cu o rată de reîmprospătare de 60 Hz este o alegere aproape universală - o astfel de frecvență nu vă obosește ochii și este utilizată în marea majoritate a monitoarelor de computer.

 
Timp de răspuns de 6 ms

Monitorul cu un timp de răspuns de 6 ms este perfect pentru majoritatea aplicațiilor. Îl puteți folosi atât pentru jocuri, cât și pentru vizionarea de filme și pentru muncă. Este o soluție universală care nu vă încordează ochii și, în același timp, rămâne accesibilă.

 
Reduceți oboseala ochilor cu ajutorul tehnologiei de reducere a sclipirii

Aveți grijă nu numai de parametrii extraordinari ai imaginii afișate, ci și de ochii sănătoși. Acest model de monitor este echipat cu tehnologie de reducere a pâlpâirii, care reduce semnificativ oboseala ochilor în timpul lucrului pe termen lung la computer.

 
Mențineți-vă vederea cu tehnologia de reducere a luminii albastre

Lumina albastră standard emisă de monitoare poate provoca tulburări de somn, oboseală oculară și chiar leziuni oculare. Acest model de monitor nu numai că oferă parametri tehnici optimi, dar este echipat și cu tehnologie avansată care reduce emisiile de lumină albastră. Este o soluție benefică care vă permite să vă protejați mai bine ochii, chiar și atunci când petreceți multe ore în fiecare zi la computer.

 
Economisiți spațiu utilizând opțiunea de montare pe perete

Puteți pune monitorul pe birou, dar îl puteți agăța și pe perete pentru un pic mai mult spațiu pe tejghea. Acest model de monitor este montabil pe perete și este conform cu standardul VESA.

Imagine vie, realistă

Monitorul VA279HAE cu un unghi larg de vizualizare de 178 ° minimizând decolorarea culorii în planurile verticale și orizontale, asigurând o calitate ridicată a imaginii din aproape orice direcție.

 
Raport de contrast ultra ridicat de 3.000: 1

Cu un contrast de 3.000: 1 și o luminozitate de 300cd / m², VA279HAE sporește contrastul și claritatea prin ajustarea luminii de fundal pentru a obține negri adânci și alb strălucitor pentru o imagine naturală.

 
Tehnologii brevetate ASUS SplendidPlus

Am ridicat stacheta cu introducerea mai multor tehnologii exclusive și exclusive la ASUS VA279HAE pentru a oferi o calitate a imaginii remarcabilă. VA279HAE folosește noua tehnologie SplendidPlus ™ Video Intelligence, care optimizează imaginea ajustând culoarea, luminozitatea, contrastul și claritatea în mod corespunzător. SplendidPlus ™ are două moduri noi - Reading și Darkroom - în plus față de modurile Scenery, Standard, Cinema, sRGB și Night Sight cunoscute anterior. Tehnologiile Light-Blue-Light și Flicker-free reduc oboseala ochilor în timpul utilizării prelungite a monitorului.

 
Tehnologie Flicker-free

Tehnologia ASUS Flicker-free reduce pâlpâirea ecranului pentru o experiență de vizionare confortabilă. Această tehnologie ajută la minimizarea apariției durerilor oculare și a altor efecte dăunătoare, mai ales după ce ați petrecut ore întregi în fața unui ecran lucrând cu documente, navigând pe Internet sau urmărind filme.

 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Asus VA279HAE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Asus VA279HAE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.