ASTRO GAMING Astro A40 Tr Gaming Headset Gen. 4 + Mixamp Pro Tr XBOX ONE

1 033.50 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Astro A40 TR Gaming Headset Gen. 4 + MixAmp Pro TR - XBOX ONE Setul cu cască ASTRO A40 TR + MixAmp Pro TR pentru Xbox One, PC și Mac este soluția audio de vârf pentru profesioniștii E-Sport, operatorii de canale video și streamere video.   A40 TR este o cască deschisă fără izolare a zgomotului, cu un microfon de înaltă precizie înlocuibil și etichete de difuzor reglabile. Dispune de perne de izolare a urechii din piele sin ...

Descriere


ASTRO GAMING Astro A40 Tr Gaming Headset Gen. 4 + Mixamp Pro Tr XBOX ONE

Descrierea Produsului:
Astro A40 TR Gaming Headset Gen. 4 + MixAmp Pro TR - XBOX ONE

Setul cu cască ASTRO A40 TR + MixAmp Pro TR pentru Xbox One, PC și Mac este soluția audio de vârf pentru profesioniștii E-Sport, operatorii de canale video și streamere video.
 
A40 TR este o cască deschisă fără izolare a zgomotului, cu un microfon de înaltă precizie înlocuibil și etichete de difuzor reglabile.

Dispune de perne de izolare a urechii din piele sintetica  pentru o protecție îmbunătățită împotriva zgomotului, un microfon izolator vocal, banda captusita.
 

Pentru streaming de calitate, MixAmp Pro TR a fost dezvoltat folosind componente digitale pentru a functiona fara intreruperi si de a dispune de functionalitati de procesare Dolby Surround Sound.    

Functionalitatea USB a placii audio in jocuri ofera echilibrarea vocii dar si transmiterea jocurilor si a vocii pe PC-urile jucatorilor profesionisti fara a avea nevoie de port optic.    

Control optim asupra comunicațiilor de chat și a setărilor de sunet prin ajustarea tuturor parametrilor de intrare și ieșire la cerințele specifice mediului de joc respectiv. 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ASTRO GAMING Astro A40 Tr Gaming Headset Gen. 4 + Mixamp Pro Tr XBOX ONE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ASTRO GAMING Astro A40 Tr Gaming Headset Gen. 4 + Mixamp Pro Tr XBOX ONE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.