ASTRO GAMING Astro A10 Headset White PS4

314.37 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Astro A10 Headset White - PS4 Căștile A10 pentru PlayStation 4 sunt „Reglate pentru jocuri” cu ASTRO Audio, asigurându-vă că vă auziți jocul și colegii de echipă cu claritate și precizie.   Microfonul unidirecțional, cu funcționalitate flip-to-mute și control al volumului în linie oferă o comandă totală a experienței dvs. audio de joc. Rezistent la daune, cu o construcție de confort extins pentru a combat ...

Descriere


ASTRO GAMING Astro A10 Headset White PS4

Descrierea Produsului:
Astro A10 Headset White - PS4

Căștile A10 pentru PlayStation 4 sunt „Reglate pentru jocuri” cu ASTRO Audio, asigurându-vă că vă auziți jocul și colegii de echipă cu claritate și precizie.
 

Microfonul unidirecțional, cu funcționalitate flip-to-mute și control al volumului în linie oferă o comandă totală a experienței dvs. audio de joc.

Rezistent la daune, cu o construcție de confort extins pentru a combate oboseala înseamnă că puteți juca mai mult și mai bine. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ASTRO GAMING Astro A10 Headset White PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ASTRO GAMING Astro A10 Headset White PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.