Astro 939-001682

1 847.00 lei
(1 magazin)
  Design peste urechi Dovedit si cel mai popular design al castilor pentru jucatori. Dimensiunea optima a castilor si finisajul moale fac castile sa se potriveasca perfect pe loc si nu provoaca disconfort chiar si in timpul jocului pe termen lung. Diametrul mare al driverelor de inalta clasa asigura reproducerea perfecta a sunetelor.     Conectivitate wireless Castile fara fir ofera confort si libertate de necontestat in timpul jocului. Aceste ...

Descriere


Astro 939-001682

 
Design peste urechi

Dovedit si cel mai popular design al castilor pentru jucatori. Dimensiunea optima a castilor si finisajul moale fac castile sa se potriveasca perfect pe loc si nu provoaca disconfort chiar si in timpul jocului pe termen lung. Diametrul mare al driverelor de inalta clasa asigura reproducerea perfecta a sunetelor.

 
 
Conectivitate wireless

Castile fara fir ofera confort si libertate de necontestat in timpul jocului. Acestea va permit sa va eliberati de cablurile incurcate si asigurati o functionare fiabila fara intarziere si distorsiuni. Durata lunga de viata a bateriei va permite sa rulati sesiuni ore intregi, fara teama de a descarca castile in momentul cel putin potrivit.

 
 
Mini jack de 3,5 mm

Castile sunt echipate cu un conector Mini Jack universal de 3,5 mm, utilizat in mod obisnuit, astfel incat pot fi conectate la mai multe dispozitive diferite fara a fi nevoie de adaptoare.

 
 
USB

Castile folosesc un conector USB, astfel incat sa poata fi conectate in mod liber la orice port USB de pe computer sau alte dispozitive. Porturile USB sunt de obicei amplasate convenabil, ceea ce face ca conectarea si deconectarea castilor sa fie atat de convenabile.

 
 
Diafragma de 40 mm

Nu fara motiv, marea majoritate a castilor pentru jocuri ofera drivere de 40 mm. Diafragmele de acest diametru vor asigura reproducerea realista a sunetelor fara distorsiuni si bas profund. Aceasta dimensiune a driverelor nu afecteaza volumul castilor, astfel incat designul ramane usor si confortabil.

 
Microfon cu banda

Un microfon cu banda este cea mai comuna optiune in castile de jocuri. Acest design asigura confortul de utilizare si capacitatea de a regla pozitia microfonului la preferintele utilizatorului. Jocul online va fi si mai confortabil si fiecare comentariu va fi inregistrat fara zgomot si distorsiuni.

 
Cablu de 1 m

Castile sunt echipate cu un cablu lung de 1 metru, ceea ce le face perfecte pentru a juca la computer. Daca distanta de la mufa pentru casti este mica, un cablu de aceasta lungime va functiona perfect.

 
Gama larga de frecvente

Raspunsul in frecventa larga va garanta o experienta sonora perfecta. Urechea umana este capabila sa inregistreze sunete cu o frecventa cuprinsa intre 20 si 20.000 Hz, motiv pentru care astfel de parametri sunt perfecti pentru castile de calitate pentru jocuri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Astro 939-001682 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Astro 939-001682 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.