Astragon Bus Simulator PS4

161.00 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Urcați-vă la volanul celor 8 autobuze urbane licențiate originale de la marile mărci Mercedes-Benz, Setra, MAN și IVECO și transportați-vă pasagerii în siguranță și punctual la destinațiile lor, fie solo în modul single player, fie cu prietenii în realitate- modul multiplayer în timp. Indiferent dacă se află în zona industrială sau portuară, în centrul orașului, în satele înconjurătoare s ...

Descriere


Astragon Bus Simulator PS4

Descrierea Produsului:


Urcați-vă la volanul celor 8 autobuze urbane licențiate originale de la marile mărci Mercedes-Benz, Setra, MAN și IVECO și transportați-vă pasagerii în siguranță și punctual la destinațiile lor, fie solo în modul single player, fie cu prietenii în realitate- modul multiplayer în timp.Indiferent dacă se află în zona industrială sau portuară, în centrul orașului, în satele înconjurătoare sau în parcul de afaceri, în Bus Simulator, veți experimenta de aproape viața de zi cu zi interesantă a unui șofer de autobuz într-o zonă urbană vastă și liber condusă.Urcați-vă la volanul celor 8 autobuze urbane licențiate originale de la marile mărci Mercedes-Benz, Setra, MAN și IVECO și transportați-vă pasagerii în siguranță și punctual la destinațiile lor, fie solo în modul single player, fie cu prietenii în realitate- modul multiplayer în timp.Deci ce mai aștepți? Tura ta a început deja!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Astragon Bus Simulator PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Astragon Bus Simulator PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.