Assecure Pro Soft Silicone Protective Cover With Ribbed Handle Grip Green Ps4

45.65 lei
(1 magazin)
Pro Soft Silicone Protective Cover with Ribbed Handle Grip Green PS4 este unaccesoriu de controller lansat de Assecure disponibil din data de 25/1/2014 pentru controllere PS4. Caracteristici: Husa din silicon de inalta calitate pentru controllere PS4. Conceputa exact pentru a se mula pe controllerul tau PS4. Ofera un simt mai bun si aderenta sporita in timpul folosirii. Protejeaza controllerul impotriva loviturilor si zgarieturilor. Controllerul PS4 este cu scop ilustrativ si ...

Descriere - Assecure Pro Soft Silicone Protective Cover With Ribbed Handle Grip Green Ps4


Pro Soft Silicone Protective Cover with Ribbed Handle Grip Green PS4 este unaccesoriu de controller lansat de Assecure disponibil din data de 25/1/2014 pentru controllere PS4.

Caracteristici:
Husa din silicon de inalta calitate pentru controllere PS4.
Conceputa exact pentru a se mula pe controllerul tau PS4.
Ofera un simt mai bun si aderenta sporita in timpul folosirii.
Protejeaza controllerul impotriva loviturilor si zgarieturilor.
Controllerul PS4 este cu scop ilustrativ si nu este inclus.
Pro Soft Silicone Protective Cover With Ribbed Handle Grip Green Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Assecure Pro Soft Silicone Protective Cover With Ribbed Handle Grip Green Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Assecure Pro Soft Silicone Protective Cover With Ribbed Handle Grip Green Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.