Assecure Pro Soft Silicone Protective Cover With Ribbed Handle Grip Clear White Ps4

de la 45.65 lei
(2 magazine)
Pro Soft Silicone Protective Cover with Ribbed Handle Grip Clear White PS4 este un accesoriu de controller lansat de Assecure disponibil din data de 2/4/2014 pentru controllere PS4. Caracteristici: Husa din silicon de inalta calitate pentru controllere PS4. Conceputa exact pentru a se mula pe controllerul tau PS4. Ofera un simt mai bun si aderenta sporita in timpul folosirii. Protejeaza controllerul impotriva loviturilor si zgarieturilor. Controllerul PS4 este cu scop ilustrativ si ...

Descriere


Assecure Pro Soft Silicone Protective Cover With Ribbed Handle Grip Clear White Ps4

Pro Soft Silicone Protective Cover with Ribbed Handle Grip Clear White PS4 este un accesoriu de controller lansat de Assecure disponibil din data de 2/4/2014 pentru controllere PS4.

Caracteristici:
Husa din silicon de inalta calitate pentru controllere PS4.
Conceputa exact pentru a se mula pe controllerul tau PS4.
Ofera un simt mai bun si aderenta sporita in timpul folosirii.
Protejeaza controllerul impotriva loviturilor si zgarieturilor.
Controllerul PS4 este cu scop ilustrativ si nu este inclus.
Pro Soft Silicone Protective Cover With Ribbed Handle Grip Clear White Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Assecure Pro Soft Silicone Protective Cover With Ribbed Handle Grip Clear White Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Assecure Pro Soft Silicone Protective Cover With Ribbed Handle Grip Clear White Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.