Artgeist Tablou Din Plută Italy [Cork Map]

384.00 lei (1 magazin)
Tabloul din plută Italy [Cork Map] este un produs destinat celor care caută decorațiuni originale pentru pereți. Datorită materialului ecologic și designului interesant Italy [Cork Map] un panou din plută obișnuit se poate transforma într-o decorațiune elegantă, care poate fi folosită într-o varietate de moduri. Cu ajutorul pionezelor puteți fixa pe mapă poze, notițe, marca locurile vizitate. Tabloul din plută Italy [Cork Map] este cu mult mai ușor decât decorațiuni ...

Descriere


Artgeist Tablou Din Plută Italy [Cork Map]

Tabloul din plută Italy [Cork Map] este un produs destinat celor care caută decorațiuni originale pentru pereți. Datorită materialului ecologic și designului interesant Italy [Cork Map] un panou din plută obișnuit se poate transforma într-o decorațiune elegantă, care poate fi folosită într-o varietate de moduri. Cu ajutorul pionezelor puteți fixa pe mapă poze, notițe, marca locurile vizitate. Tabloul din plută Italy [Cork Map] este cu mult mai ușor decât decorațiunile tradiționale pentru pereți. Datorită acestui fapt panourile decorative din plută pot fi amplasate în orice loc din locuința dumneavoastră sau din birou. Pânza imprimată se aplică pe panoul din plută. Se caracterizează prin culori intense și reflectă chiar și cele mai mici detalii. Fixați pioneze sau notițe și creați pe perete un design personalizat! Harta din plută este o idee de cadou perfectă pentru iubitorii de călătorii! Cum să utilizați un panou decorativ din plută?Marcați-vă călătoriile realizate și călătoriile viitoareCreați o galerie de poze și amintiri din țările vizitateAdaugați notițe pentru a nu uita de locurile care merită vizitateAsigurați-le copiilor dumneavoastră o modalitate neconvențională de a învăța geografia Imprimeu de cea mai înaltă calitate! Un tip special de pânză combinat cu o rezoluție de imprimare adecvată garantează intensitatea culorilor și o claritate perfectă a imaginii. Părțile laterale imprimate Tabloul nu necesită rame adiționale și poate fi fixat imediat. Protecție UV Culorile nu se estompează chiar și la o expunere îndelungată la soare. Ambalaj sigur Înainte de expediere, tablourile noastre sunt împachetate în folie cu bule de aer, iar apoi într-un carton gros. Important: setul nu include pioneze.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Artgeist Tablou Din Plută Italy [Cork Map] de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Artgeist Tablou Din Plută Italy [Cork Map] sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.