Artdeco Long Lasting Liquid Liner Intense Tuș de ochi pentru femei 0,6 ml Nuanţă 01 Black

38.40 lei (1 magazin)
Artdeco cosmetics  a fost fondată în 1985 în Germania. Cosmeticele Artdeco plasează dorințele și nevoile tuturor femeilor în prim plan. Gama de produse  Artdeco  constă dintr-o gamă completă de produse cosmetice care vă garantează un machiaj perfect. Pe lângă gama largă de culori, produsele cosmetice Artdeco oferă produse specializate pentru rezultate profesionale. Cu  produsele cosmetice Artdeco , toate femeile au la înde ...

Descriere


Artdeco Long Lasting Liquid Liner Intense Tuș de ochi pentru femei 0,6 ml Nuanţă 01 Black

Artdeco cosmetics a fost fondată în 1985 în Germania. Cosmeticele Artdeco plasează dorințele și nevoile tuturor femeilor în prim plan. Gama de produse Artdeco constă dintr-o gamă completă de produse cosmetice care vă garantează un machiaj perfect. Pe lângă gama largă de culori, produsele cosmetice Artdeco oferă produse specializate pentru rezultate profesionale. Cu produsele cosmetice Artdeco, toate femeile au la îndemână instrumentele de care au nevoie pentru a se asigura de succesul machiajului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Artdeco Long Lasting Liquid Liner Intense Tuș de ochi pentru femei 0,6 ml Nuanţă 01 Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Artdeco Long Lasting Liquid Liner Intense Tuș de ochi pentru femei 0,6 ml Nuanţă 01 Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.