Art AM-97C Argintiu

24.00 lei
(1 magazin)
Descrierea produsuluiConectați-vă fără firEliberați-vă de cablurile greoaie care se încurcau și se aglomerau pe birou. Acest mouse fără fir va oferi cel mai înalt confort de utilizare și o mare libertate de mișcare - îl puteți muta oriunde fără a deconecta firele și confuzii inutile. Mouse-ul wireless este perfect pentru orice situație.Design clasicDesignul clasic și dovedit al acestui mouse se va dovedi în orice aplicație. Dispozitivul are o formă bine gândită ...

Descriere


Art AM-97C Argintiu

Descrierea produsului
Conectați-vă fără fir

Eliberați-vă de cablurile greoaie care se încurcau și se aglomerau pe birou. Acest mouse fără fir va oferi cel mai înalt confort de utilizare și o mare libertate de mișcare - îl puteți muta oriunde fără a deconecta firele și confuzii inutile. Mouse-ul wireless este perfect pentru orice situație.

Design clasic

Designul clasic și dovedit al acestui mouse se va dovedi în orice aplicație. Dispozitivul are o formă bine gândită și este confortabil de utilizat. Șoarecii clasici de computer sunt aleși de bunăvoie pentru muncă, jocuri și multe alte activități, iar utilizarea lor este intuitivă și confortabilă.

Senzor optic

Precizia de funcționare și funcționarea fără probleme a mouse-ului este asigurată de un senzor optic de înaltă clasă. Alegeți soluția dovedită și cea mai populară, care va funcționa nu numai pe un tampon perfect neted, ci chiar direct pe suprafața biroului. Senzorul optic va asigura o operare confortabilă atât la setările DPI ridicate, cât și la cele mai mici ale dispozitivului.

Interfață USB

Utilizați portul USB pentru a permite comunicarea între mouse și computer. Este un tip de interfață dovedit și aproape universal, care va funcționa atât în ​​cazul unui laptop și a unui computer desktop, cât și în raport cu alte dispozitive care pot fi operate cu un mouse.

Sensibilitate 1000 DPI

Acest model de mouse poate oferi o sensibilitate maximă de 1000 DPI. Setările de sensibilitate a senzorilor nu foarte ridicate favorizează o mai mare precizie a funcționării și sunt apreciate de profesioniștii care folosesc mouse-ul pentru proiectare, desenare și, de asemenea, pentru unele jocuri.

Profil universal

Acest model de mouse are un profil universal, ceea ce înseamnă că este alegerea potrivită pentru practic orice utilizator. Mouse-ul universal va fi comod de utilizat atât pentru un dreptaci cât și pentru un stângaci. Forma și profilarea adecvate sunt favorabile confortului de utilizare, iar profilul universal înseamnă că toată lumea poate folosi acest mouse într-un mod confortabil și fără probleme.

Producător: ART
Simbolul producătorului: AM-97C
Transmisie: Wireless
Tehnologie: Frecvență optică
: 2.4GHz
Gama: până la 10m
Port: USB
Rezoluție: 1000 dpi
Dimensiune: Mare
Culoare: Argintiu
Număr butoane: 3
Număr de role: 1
Buton sub rolă: Da
Alte caracteristici : Receptor Nano USB
Alte caracteristici: Perfect pentru notebook sau PC
Compatibil cu: Windows 98 / ME / 2000 / XP / Vista /
7/8/10 Garanție: 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Art AM-97C Argintiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Art AM-97C Argintiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.