Arrow PLUTA BALSA CULISANTA 8+4G

Pluta waggler - body waggler, culisanta. Acest model are corpul din lemn de balsa fixat la baza unui waggler drept, lung, din plastic. Corpul ofera posibilitatea unui lestari mai grele, precum si stabilitate mai pronuntata pe vant puternic sau in conditii instabile. Acest efect de stabilizare este obtinut datorita faptului, ca volumul principal al plutei waggler (corpul) este scufundat sub suprafata apei. Forma corpului influenteaza performanta plutei in ce priveste stabilitatea si pre ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Arrow PLUTA BALSA CULISANTA 8+4G

Pluta waggler - body waggler, culisanta. Acest model are corpul din lemn de balsa fixat la baza unui waggler drept, lung, din plastic. Corpul ofera posibilitatea unui lestari mai grele, precum si stabilitate mai pronuntata pe vant puternic sau in conditii instabile. Acest efect de stabilizare este obtinut datorita faptului, ca volumul principal al plutei waggler (corpul) este scufundat sub suprafata apei. Forma corpului influenteaza performanta plutei in ce priveste stabilitatea si precizia lansarii. Astfel un corp mai gros in partea de sus ofera un echilibru mai bun si o intepatura mai rapida, datorita formei aerodinamice, insa lansarile nu sunt la fel de precise cum sunt cele efectuate cu plutele care au corpul ingrosat la baza.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Arrow PLUTA BALSA CULISANTA 8+4G de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Arrow PLUTA BALSA CULISANTA 8+4G sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.