Armor Ribon AXR 7+ 110mm x 300m, negru, OUT

119.63 lei
(1 magazin)
AXR® 7 + este dedicat aplicatiilor care necesita o calitate de imprimare perfecta si o rezistenta mecanica foarte buna. Riboanele de tip "rasina" ofera o calitate excelenta de imprimare a tuturor tipurilor de coduri de bare, text foarte mic, caractere mari si logo-uri, la o intensitate a negrului de pana la 1,7 (ODR). Compozitia ribonului permite imprimarea pe mai multe tipuri de materiale sintetice (PVC, PET, PE, PP), dar si pe diverse materiale din hartie mata si lucioasa. E ...

Descriere


Armor Ribon AXR 7+ 110mm x 300m, negru, OUT

AXR® 7 + este dedicat aplicatiilor care necesita o calitate de imprimare perfecta si o rezistenta mecanica foarte buna. Riboanele de tip "rasina" ofera o calitate excelenta de imprimare a tuturor tipurilor de coduri de bare, text foarte mic, caractere mari si logo-uri, la o intensitate a negrului de pana la 1,7 (ODR). Compozitia ribonului permite imprimarea pe mai multe tipuri de materiale sintetice (PVC, PET, PE, PP), dar si pe diverse materiale din hartie mata si lucioasa. Este cel mai versatil ribon de tip "rasina" de pe piata.

Imaginea imprimata ofera o rezistenta excelenta la frecare, zgarieturi si de asemenea la caldura (pana la 180 ° C). Aceste caracteristici se mentin la viteze de imprimare de pana la 250mm/s si cu capete de printare de 200, 300 sau 600 dpi, acest ribon fiind astfel alegerea perfecta pentru piata de etichetare, si o alegere buna pentru etichetarea pe materiale flexibile.

Compozitia de rasina AXR 7+ este potrivita pentru :

  •  etichete din material plastic mat sau lucios;
  •  etichete pentru produse depozitate la frigider/congelator;
  •  etichete pentru componente care functioneaza la temperaturi foarte mari;
  •  etichete din hartie premium lucioasa - coated;
  •  tag-uri de carton sau material plastic;
  •  etichete de coduri de bare;
  •  etichete din hartie sau plastic preimprimate.

 

Riboane
Tip consumabil Ribon
Latime 110 mm
Lungime 300 m
Compozitie Rasina (AXR 7+)
Culoare Negru
Dispunere INK OUT
Diametru interior 1"
Cod ribon T23256ZA
Imprimante compatibile Argox, Avery Dennison, CAB, Carl Valentin, Citizen, C.Itoh, Custom, Datecs, Datamax O'Neil, Eltron, Epson, Godex, Honeywell, Intermec, Italora, Logopak, Metapace, Printronix, Samsung Bixolon, SATO, TSC, Teraoka Seiko, Toshiba, Zebra

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Armor Ribon AXR 7+ 110mm x 300m, negru, OUT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Armor Ribon AXR 7+ 110mm x 300m, negru, OUT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.