Armor Ribon AXR 600R 110mm x 300m, rosu, OUT - T20119

  AXR® 600R  este dedicat aplicatiilor care necesita o calitate de imprimare perfecta si o rezistenta mecanica foarte buna. Riboanele de tip "rasina" ofera o calitate excelenta de imprimare a tuturor tipurilor de coduri de bare, text foarte mic, caractere mari si logo-uri. Compozitia ribonului permite imprimarea pe mai multe tipuri de materiale sintetice ( PVC, PET, PE, PP ), dar si pe diverse materiale din hartie mata si lucioasa. Imaginea imprimata ofera o rezis ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Armor Ribon AXR 600R 110mm x 300m, rosu, OUT - T20119

 

AXR® 600R este dedicat aplicatiilor care necesita o calitate de imprimare perfecta si o rezistenta mecanica foarte buna. Riboanele de tip "rasina" ofera o calitate excelenta de imprimare a tuturor tipurilor de coduri de bare, text foarte mic, caractere mari si logo-uri. Compozitia ribonului permite imprimarea pe mai multe tipuri de materiale sintetice (PVC, PET, PE, PP), dar si pe diverse materiale din hartie mata si lucioasa.

Imaginea imprimata ofera o rezistenta excelenta la frecare, zgarieturi si de asemenea la caldura (pana la 180 ° C). Acest ribon este astfel alegerea perfecta pentru piata de etichetare, si o alegere buna pentru etichetarea pe materiale flexibile.

Acest model de ribon este de culoare rosie.

Compozitia de rasina AXR 600R este potrivita pentru :

  •  etichete din material plastic mat sau lucios;
  •  etichete pentru produse depozitate la frigider/congelator;
  •  etichete pentru componente care functioneaza la temperaturi foarte mari;
  •  etichete din hartie premium lucioasa - coated;
  •  tag-uri de carton sau material plastic;
  •  etichete de coduri de bare;
  •  etichete din hartie sau plastic preimprimate.

 

Riboane
Tip consumabilRibon
Latime110 mm
Lungime300 m
CompozitieRasina
CuloareRosu
DispunereINK-OUT
Diametru interior1"
Cod ribonT20119
Imprimante compatibileArgox, Avery Dennison, CAB, Carl Valentin, Citizen, C.Itoh, Custom, Datecs, Datamax O'Neil, Eltron, Epson, Godex, Honeywell, Intermec, Italora, Logopak, Metapace, Printronix, Samsung Bixolon, SATO, TSC, Teraoka Seiko, Toshiba, Zebra

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Armor Ribon AXR 600R 110mm x 300m, rosu, OUT - T20119 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Armor Ribon AXR 600R 110mm x 300m, rosu, OUT - T20119 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.