Armor Ribon APR 531 90mm x 300m, gri, OUT - T20099

118.53 lei (1 magazin)
Gama de riboane ceara-rasina   APR 531  se remarca prin performante de o inalta calitate si un domeniu larg de aplicatii. Aceasta gama de riboane ofera rezultate excelente pe hartia lacuita, polipropilena si polietilena.  Etichetele  tiparite cu riboane de tip "ceara-rasina" sunt rezistente la apa, temperaturi foarte ridicate si la inghet, precum si la frecare. Aceasta gama este recunoscuta pentru calitatea exceptionala a backcoating-ului, oferind o buna protectie ...

Descriere


Armor Ribon APR 531 90mm x 300m, gri, OUT - T20099

Gama de riboane ceara-rasina APR 531 se remarca prin performante de o inalta calitate si un domeniu larg de aplicatii. Aceasta gama de riboane ofera rezultate excelente pe hartia lacuita, polipropilena si polietilena. Etichetele tiparite cu riboane de tip "ceara-rasina" sunt rezistente la apa, temperaturi foarte ridicate si la inghet, precum si la frecare. Aceasta gama este recunoscuta pentru calitatea exceptionala a backcoating-ului, oferind o buna protectie a capului de imprimare.

APR 531 ofera performante mai bune decat ceara, definitie mai buna a imprimarii, capacitate de imprimare la viteza mare, versatilitate cu o gama foarte larga de materiale.

Acest model de ribon este de culoare gri (grey) / Pantone 5425C.

Compozitia de ceara-rasina APR 531 este potrivita pentru :

  •  etichete din material plastic mat sau lucios;
  •  etichete pentru produse depozitate la frigider/congelator;
  •  etichete din hartie vellum - uncoated;
  •  etichete din hartie premium semilucioasa - coated;
  •  tag-uri de carton sau material plastic;
  •  etichete de coduri de bare;
  •  etichete din hartie sau plastic preimprimate.

 

 

 

Riboane
Tip consumabil Ribon
Latime 90 mm
Lungime 300 m
Compozitie Ceara-rasina (APR 531)
Culoare Gri (grey) / Pantone 5425C
Dispunere INK OUT
Diametru interior 1"
Cod ribon T20099
Imprimante compatibile Argox, Avery Dennison, CAB, Carl Valentin, Citizen, C.Itoh, Custom, Datecs, Datamax O'Neil, Eltron, Epson, Godex, Honeywell, Intermec, Italora, Logopak, Metapace, Printronix, Samsung Bixolon, SATO, TSC, Teraoka Seiko, Toshiba, ZebraReview-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Armor Ribon APR 531 90mm x 300m, gri, OUT - T20099 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Armor Ribon APR 531 90mm x 300m, gri, OUT - T20099 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.