Ariston Pachet panouri solare KAIROS VT FAST CD2 300-2 TT

Ariston Pachet panouri solare KAIROS VT FAST CD2 300-2 TT
15,857.00 lei
(1 magazin)
Sistem solar cu panouri cu tuburi vidate, produs de Ariston, destinat prepararii apei calde menajere pentru o familie compusa din 5-6 membri. Montajul panourilor se face pe acoperis inclinat (tabla sau tigla). Pachetul solar poate fi conectat la un sistem de incalzire cu centrala termica. Modulul solar Ariston Kairos MACC CD2 300 contine toate componentele necesare unui sistem solar, grupate intr-un spatiu unitar, oferind astfel o economie de spatiu precum si usurinta la instalare. Pra ...

Descriere - Ariston Pachet panouri solare KAIROS VT FAST CD2 300-2 TT


Sistem solar cu panouri cu tuburi vidate, produs de Ariston, destinat prepararii apei calde menajere pentru o familie compusa din 5-6 membri. Montajul panourilor se face pe acoperis inclinat (tabla sau tigla). Pachetul solar poate fi conectat la un sistem de incalzire cu centrala termica. Modulul solar Ariston Kairos MACC CD2 300 contine toate componentele necesare unui sistem solar, grupate intr-un spatiu unitar, oferind astfel o economie de spatiu precum si usurinta la instalare. Practic, la acest sistem mai sunt necesare doar conductele de legatura izolate dintre panoul solar si modulul Kairos MACC CD2 300. Panoul solar cu tuburi vidate Kairos VT 20 este realizat din tuburi din sticla borosilicata de mare transparenta si este echipat cu placa absorbanta din aluminiu albastru selectiv, reglabila, cu tub concentric.  Automatizarea Sensys permite comunicarea sistemului solar cu orice centrala din gama Evo. In acest fel se obtine maximum de randament. Automatizarea Sensys ofera informatii despre starea si functionarea sistemului, rapoarte cu privire la utilizarea energiei solare si informatii cu privire la cantitatea de apa calda disponibila la un moment dat. Sensys poate fi folosit si pentru configurarea parametrilor de functionare ai centralelor Ariston din gama Evo.  

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ariston Pachet panouri solare KAIROS VT FAST CD2 300-2 TT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ariston Pachet panouri solare KAIROS VT FAST CD2 300-2 TT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.