Ariston KAIROS VT FAST CD1 300-2 TT

Ariston KAIROS VT FAST CD1 300-2 TT
15,669.00 lei
(1 magazin)
Sistem solar cu tuburi vidate produs de Ariston, destinat prepararii apei calde menajere pentru un numar de 5-6 persoane. Montajul panoului solar cu tuburi vidate se face pe acoperis inclinat (tabla sau tigla). Modulul solar Ariston Kairos MACC CD1 300 contine toate componentele necesare unui sistem solar, grupate intr-un spatiu unitar, oferind astfel o economie de spatiu precum si usurinta la instalare. Practic, la acest sistem mai sunt necesare doar conductele de legatura izolate din ...

Descriere - Ariston KAIROS VT FAST CD1 300-2 TT


Sistem solar cu tuburi vidate produs de Ariston, destinat prepararii apei calde menajere pentru un numar de 5-6 persoane. Montajul panoului solar cu tuburi vidate se face pe acoperis inclinat (tabla sau tigla). Modulul solar Ariston Kairos MACC CD1 300 contine toate componentele necesare unui sistem solar, grupate intr-un spatiu unitar, oferind astfel o economie de spatiu precum si usurinta la instalare. Practic, la acest sistem mai sunt necesare doar conductele de legatura izolate dintre panourile solare si modulul Kairos MACC CD1 300. Panoul solar cu tuburi vidate Kairos VT 20 este realizat din tuburi din sticla borosilicata de mare transparenta si este echipat cu placa absorbanta din aluminiu albastru selectiv, reglabila, cu tub concentric. Automatizarea Sensys permite comunicarea sistemului solar cu orice centrala din gama Evo. In acest fel se obtine maximum de randament. Automatizarea Sensys ofera informatii despre starea si functionarea sistemului, rapoarte cu privire la utilizarea energiei solare si informatii cu privire la cantitatea de apa calda disponibila la un moment dat. Sensys poate fi folosit si pentru configurarea parametrilor de functionare ai centralelor Ariston din gama Evo.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ariston KAIROS VT FAST CD1 300-2 TT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ariston KAIROS VT FAST CD1 300-2 TT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.