Ariston KAIROS VT FAST CD1 150-1 TT

9 806.00 lei
(1 magazin)
Sistem solar cu tuburi vidate produs de Ariston, destinat prepararii apei calde menajere pentru un numar de 4-5 persoane. Montajul panoului solar cu tuburi vidate se face pe acoperis inclinat (tabla sau tigla). Modulul solar Ariston Kairos MACC CD1 150 contine toate componentele necesare unui sistem solar, grupate intr-un spatiu unitar, oferind astfel o economie de spatiu precum si usurinta la instalare. Practic, la acest sistem mai sunt necesare doar conductele de legatura izolate din ...

Descriere - Ariston KAIROS VT FAST CD1 150-1 TT


Sistem solar cu tuburi vidate produs de Ariston, destinat prepararii apei calde menajere pentru un numar de 4-5 persoane. Montajul panoului solar cu tuburi vidate se face pe acoperis inclinat (tabla sau tigla). Modulul solar Ariston Kairos MACC CD1 150 contine toate componentele necesare unui sistem solar, grupate intr-un spatiu unitar, oferind astfel o economie de spatiu precum si usurinta la instalare. Practic, la acest sistem mai sunt necesare doar conductele de legatura izolate dintre panoul solar si modulul Kairos MACC CD1 150 Automatizarea Sensys permite comunicarea cu centralele Ariston din gama Evo. Totodata, ea ofera rapoarte complete cu privire la utilizarea energiei solare, la cantitatea de apa calda disponibila la un moment dat precum si informatii cu privire la starea si functionarea sistemului. Panoul solar cu tuburi vidate Kairos VT 20 este realizat din tuburi din sticla borosilicata de mare transparenta si este echipat cu placa absorbanta din aluminiu albastru selectiv, reglabila, cu tub concentric.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ariston KAIROS VT FAST CD1 150-1 TT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ariston KAIROS VT FAST CD1 150-1 TT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.