Ariston Kairos MACC CD2 - 200 litri

Ariston Kairos MACC CD2 - 200 litri
5,609.00 lei
(1 magazin)
  Modul solar Ariston Kairos MACC CD2 - 200 litri   Ariston Kairos MACC CD2 200 litri este un modul solar pentru  preparare apa calda menajera in regim instant reprezentand o solutie noua in acest domeniu. Incalzitorul solar vertical este unul cu doua serpentine.   Kairos MACC CD2 este echipat cu toate componentele necesare pentru functionarea in combinatie cu un colector solar şi este conceput pentru a fi integrat cu o centrala numai pentru incalzire.   Caracteristici generale ...
2 zile de la comanda Livrare gratuita
09.05.2021
22:38

Descriere - Ariston Kairos MACC CD2 - 200 litri


 

Modul solar Ariston Kairos MACC CD2 - 200 litri

 

Ariston Kairos MACC CD2 200 litri este un modul solar pentru  preparare apa calda menajera in regim instant reprezentand o solutie noua in acest domeniu. Incalzitorul solar vertical este unul cu doua serpentine.

 

Kairos MACC CD2 este echipat cu toate componentele necesare pentru functionarea in combinatie cu un colector solar şi este conceput pentru a fi integrat cu o centrala numai pentru incalzire.

 

Caracteristici generale - Modul solar Ariston Kairos MACC CD2- 200 litri

 

Modulul solar Ariston Kairos MACC CD2 200 litri permite vizualizarea nivelului real de energie solara captata prin masurarea directa a debitului si a temperaturii, are comanda electronica a intregului sistem prin comunicarea asigurata de magistrala Bridgenet  si ofera rapoarte complete referitoare la condiţiile de funcţionare ale sistemului şi exploatarea surselor de energie regenerabilă.

 

Acest modul solar prezinta un design nou, componentele circuitului solar sunt dimensionate din fabrica , intretinera lui este una facila si garantia este de doi ani.Prezenta anodului de magneziu face ca  rezervorul acestui modul sa fie protejat impotriva coroziunii.

 

Date tehnice modul solar Ariston Kairos MACC CD2 - 200 litri


-capacitate: 200 litri;
-suprafata de schimb a serpentine inferioare: 0,85 m2;

-suprafata de schimb a serpentine superioare: 0,8 m2;
-capacitate circuit solar: 6 litri;

-capacitate vas de expansiune: 16 litri
-presiune maxima : 7 bar;
-temperatura maxima de functionare: 85 grdC;
-greutate fara lichid: 1,9 kg;

-pierderi de caldura : 6 kw/24h

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ariston Kairos MACC CD2 - 200 litri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ariston Kairos MACC CD2 - 200 litri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.