Ariston KAIROS EXTRA CD2 500-4 TT

Colectorul solar Kairos CF 2.0, cu dimensiunile de 2x1m, este alcătuit dintr-un cadru de aluminiu anodizat, rezistent la agenţii atmosferici. Panoul are o sticlă de 4 mm anti-reflexie, rezistentă la intemperii şi o placă absorbantă cu tratament înalt selectiv din oxizi de titan. Colectorul solar Kairos CF 2.0 este proiectat şi dimensionat pentru funcţionarea optimă în sistemele cu circulaţie forţată.    Caractarestici: -Placă absorbant ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ariston KAIROS EXTRA CD2 500-4 TT

Colectorul solar Kairos CF 2.0, cu dimensiunile de 2x1m, este alcătuit dintr-un cadru de aluminiu anodizat, rezistent la agenţii atmosferici. Panoul are o sticlă de 4 mm anti-reflexie, rezistentă la intemperii şi o placă absorbantă cu tratament înalt selectiv din oxizi de titan. Colectorul solar Kairos CF 2.0 este proiectat şi dimensionat pentru funcţionarea optimă în sistemele cu circulaţie forţată.    Caractarestici: -Placă absorbantă cu tratament pe baza de oxizi de titan, de culoare blue selective -Sticlă 4 mm, antireflectorizantă, rezistentă la intemperii -Circuit hidraulic cu ţevi din cupru -Formă de harpă şi sudură continuă cu ultrasunete -Creat si dimensionat pentru o funcţionare optimă în sistemele cu circulaţie forţată Incalzitor solar vertical Ariston Kairos Extra CD2 500 L  Acest Incalzitor solar vertical Ariston Kairos Extra CD2 500 L este dotat cu doua serpentine, are o capacitate de 500 de litri si se utilizeaza pentru producerea si pentru stocarea de apa calda menajera. Acest Incalzitor solar vertical Ariston Kairos Extra CD2 500 L este un echipament modern si poate fi folosit in combinatie cu un colector solar si a fost fabricat pentru a fi integrat cu o centrala in incalzire. Caracteristici generale - Incalzitor solar vertical Ariston Kairos Extra CD2 500 L  Acest Incalzitor solar vertical Ariston Kairos Extra CD2 500 L este dotat cu grup pompa solara asamblat din fabrica cu automatizare Sensys, interfata sistem si vana de amestec termostatata motorizata si grup hidraulic de siguranta. Acest Incalzitor solar vertical Ariston Kairos Extra CD2 500 L permite comanda electronica integrata a intregului sistem si rapoarte complete referitoare la conditiile de functionare ale sistemului si exploatarea surselor de energie regenerabila.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ariston KAIROS EXTRA CD2 500-4 TT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ariston KAIROS EXTRA CD2 500-4 TT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.