Ariston Inverter 2D 35 R32 12000 BTU

de la 1 668.00 lei
(2 magazine)
Aparat de aer conditionat Ariston PRIOS 35 AGENT FRIGORIFIC R32Agentul frigorific R32, cu un potential de incalzire globala de 675 si emisii de CO2 reduse, garanteaza un impact mai scazut asupra mediului. In plus, datorita caracteristicilor sale, cantitatea de gaz cu care trebuie incarcat aparatul de aer conditionat este mai scazuta comparativ cu alti agenti frigorifici. MEMORIECu ajutorul acestei functii puteti seta si memora atat temperatura, cat si viteza ventilatorului (precum si f ...

Descriere


Ariston Inverter 2D 35 R32 12000 BTU

Aparat de aer conditionat Ariston PRIOS 35 AGENT FRIGORIFIC R32Agentul frigorific R32, cu un potential de incalzire globala de 675 si emisii de CO2 reduse, garanteaza un impact mai scazut asupra mediului. In plus, datorita caracteristicilor sale, cantitatea de gaz cu care trebuie incarcat aparatul de aer conditionat este mai scazuta comparativ cu alti agenti frigorifici. MEMORIECu ajutorul acestei functii puteti seta si memora atat temperatura, cat si viteza ventilatorului (precum si functia sleep, daca este disponibila) pentru a optimiza confortul la urmatoarea pornire a unitatii. AUTO-CURATAREFunctia de auto-curatare inverseaza sensul de rotatie a ventilatorului unitatii exterioare. Aceasta inversare a fluxului de aer indeparteaza orice impuritati din schimbatorul de caldura exterior, mentinand astfel intregul sistem in stare buna de functionare. FUNCTIE FOLLOW MECu ajutorul functiei Follow Me puteti controla temperatura in timp real. Puteti seta temperature pentru camera in care se afla telecomanda, trimitand un semnal de la telecomanda catre aparatul de aer conditionat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ariston Inverter 2D 35 R32 12000 BTU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ariston Inverter 2D 35 R32 12000 BTU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.