Ariston GENUS ONE 35

de la 6.138,99 lei (2 magazine)
Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON GENUS ONE 35   Centrala Ariston GENUS One  35 este parte din cea mai noua si mai inovativa gama de centrale de la Ariston, ONE. Prin aceasta clasa de sisteme de incalzire, Ariston dezvolta si patenteaza noi tehnologii, care cresc eficienta sistemului de incalzire, asigura functionare constanta si cresc durata de viata a echipamentului. Ariston GENUS ONE 35 este centrala termica murala care functioneaza avand la baza principiul con ...

Descriere


Ariston GENUS ONE 35

Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON GENUS ONE 35

 

Centrala Ariston GENUS One  35 este parte din cea mai noua si mai inovativa gama de centrale de la Ariston, ONE. Prin aceasta clasa de sisteme de incalzire, Ariston dezvolta si patenteaza noi tehnologii, care cresc eficienta sistemului de incalzire, asigura functionare constanta si cresc durata de viata a echipamentului.

Ariston GENUS ONE 35 este centrala termica murala care functioneaza avand la baza principiul condensarii, cea mai performanta tehnologie a momentului. Centrala termica in putere utila 35kW este proiectata pentru incalzirea interioarelor si prepararea apei calde menajere.

Prin noile centrale termice, Ariston reinventeaza schimbatoarele de caldura, implementand schimbatorul de caldura XtraTech care redefineste sectiunea tevilor cu 142%, crescand debitul agentului termic, implicit  eficienta, dar si fiabilitatea cazanului.

Principiul de ardere Ignition System asigura combustie eficienta pentru diferite de gaze, fara sa fie nevoie ca proprietarul centralei sa modifice cazanul. Modelul de centrala Ariston GENUS ONE este unul dintre cele mai performante echipamente pe piata de profil prin randament sezonier de 94% si eficienta energetica clasa A.

Noile centrale Ariston GENUS One sunt parte din generatia de echipamente IOT, ce permit conectivitate la Internet. Prin interconectarea centralei cu cronotermostat Ariston inteligent, utilizatorul poate gestiona parametri de temperatura la distanta.

Centrala termica Ariston GENUS ONE 35  - noi tehnologii pentru eficienta. Schimbatorul de caldura  XTRATECH


Centrale Ariston inovative - Cele mai noi schimbatoare de caldura XtraTech

Gama One de centrale termice in condensare de la Ariston  vine cu un nou schimbator de caldura, inovativ, XtraTech, proiectat si dezvoltat sub patent si brand propriu.

Inovatia in noul schimbator de caldura  consta in modul in care este preproiectata sectiune tevilor cu +142% pentru a imbunatati debitul agentului termic, a scadea sarcina si a creste fiabilitatea cazanului.   

 

Centrale Ariston GENUS ONE 35 pentru ardere eficienta a gazului.

Centralele Ariston au un nou sistem de ardere  Ignition System, prin care asigura controlul automat al arderii, dar si al tipului de combustibil gazos (GPL sau gaz natural), fara ca proprietarul sa fie obligat sa intervina tehnic  la nivelul centralei. Eficienta combustiei asigura randament sporit si intretinere simplificata.


Prin ultimele tehnologii implementate in GENUS ONE 35, Ariston face posibil ca echipamentele de incalzire sa atinga un randament sezonier de 94%, unul dintre cele mai mari pe piata de profil.

Centrala termica  Ariston NET GENUS ONE 35 - Conectare la Internet

Centrala Ariston GENUS One 35 permite conectarea utilizatorului la Internet printer-un Smartphone cand echipamentul este conectat prin tehnologia Bus Bridge Net si cronotermostate inteligente (exemplu Cube S).
Conectarea la Internet a echipamentului de incalzire poate scadea costurile lunare pentru incalzire cu pana la 40% .

#pozaC3#

Sumar centrala Ariston GENUS ONE 35 :


●    Centrala termica  in condensare pentru incalzirea interioarelor si a apei calde menajere
●    Schimbator de caldura XtraTech fabricat din otel-inox,  care permite un debit de agent termic sporit, constanta in modul de functionare si cresterea duratei de viata a echipamentului
●    Combustie eficienta prin noul sistem de ardere Ignition System
●    Eficienta sezoniera de 94% - una dintre cele mai mari pe piata de instalatii
●    Plaja  de modulare 1:10 - scaderea costurilor la energie prin reducerea cicluriolor pornire oprire.
●    Conectivitate la Internet  prin tehnologia  BusBridge Net
●    Functii Auto, confort (pentru prepararea apei calde), programare orara, autodiagnoza activa
●    Afisaj LCD de mari dimensiuni ce asigura informatii complete despre circuit, inclusiv erori.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ariston GENUS ONE 35 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ariston GENUS ONE 35 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.