Ariston CUBE S NET

775.00 lei
(1 magazin)
Termostat ambiental cu fir ARISTON CUBE S NET Cube S Net este un termostat ce ofera conectare intre centrala termica si aplicatia Ariston Net. Dispozitivul  are un display cu ecran tactil si usor de instalat. Ofera posibilitatea de a ajusta temperatura ambientala in functie de conditiile meteo pe care le poate prelua de pe internet.Conecteaza Alteas ONE la Ariston NETPana la 6 zone de incalzire cu control direct datorita kiturilor de management zonaleSetare usoara a temperaturii dorit ...

Descriere - Ariston CUBE S NET


Termostat ambiental cu fir ARISTON CUBE S NET

Cube S Net este un termostat ce ofera conectare intre centrala termica si aplicatia Ariston Net. Dispozitivul  are un display cu ecran tactil si usor de instalat. Ofera posibilitatea de a ajusta temperatura ambientala in functie de conditiile meteo pe care le poate prelua de pe internet.

Conecteaza Alteas ONE la Ariston NET
Pana la 6 zone de incalzire cu control direct datorita kiturilor de management zonale
Setare usoara a temperaturii dorite din camera
Tehnologie modulanta

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ariston CUBE S NET de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ariston CUBE S NET sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.