Ariston CLAS ONE 35

Ariston CLAS ONE 35
imagine exemplificativa

Evolutie pret
oferte de la 4,095.00 LEI
8 magazine

Descriere - Ariston CLAS ONE 35


Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON CLAS ONE 35

 

Centrala Ariston Clas One 35 face parte din noua generatie de centrale termice in condensare Ariston, prevazute cu ultimele modele de schimbatoare de caldura XtraTech pentru eficienta si performante constante de lucru ale echipamentului.

Centrala termica Ariston Clas One in putere nominala de 35 kW este proiectata in versiunea combinata (combi, apa calda menajera si incalzire), fiind unul dintre cele mai performante modele de pe piata cu eficienta sezonala a cazanului de pana la 94%. Acest aspect, sistemul de combustie eficient (Ignition System), precum si intregul ansamblu al  tehnologiilor Ariston adunate intr-un tot unitar, face acest model ultra-eficient.

Noile centrale Ariston Clas One sunt prevazute cu noi functii de conectivitate, adaptate utilizatorului modern.  Astfel, cu ajutorul tehnologiei BusBridge Net si prin conectare la  termostate Ariston, utilizatorul isi permite sa regleze parametri centralei de pe Internet.  

Centrala Ariston Clas ONE 35 cu schimbator de caldura de ultima  generatie XTRATECH


Centrale Ariston inovative - Cele mai noi schimbatoare de caldura XtraTech
Ariston scoate pe piata o noua serie de centrale inovative prin noile schimbatoare de caldura, XtraTech, sub patent si brand propriu.

Noul schimbator de caldura este proiectat pentru a imbunatati eficienta transferului de caldura si a debitului de agentului termic. Aceasta performanta este posibila prin modul in care noile schimbatoare sunt fabricate. Sectiunea tevilor este reproiectata cu 142% scazand blocajele care apar in circuit si  pierderile de sarcina.  Prin noul design tehnic al schimbatorului de caldura creste, in acelasi timp, fiabilitatea centralei.

Centrale Ariston = Ingeniozitate in combustie

Centralele Ariston sunt prevazute cu o noua tehnologie de combustie Ignition System, care  permite control automat al combustiei si al tipului de gaz. Acesta functie ajuta ca echipamentul sa functioneze constant, crescand durata de viata a centralei. In plus, este o masura de siguranta pentru utilizatorii de centrale termice.

Prin ultimele tehnologii implementate in Clasa One, inclusiv in modelele de centrale termice Ariston Clas One 35, italienii reusesc sa ofere consumatorilor  randament sezonier al cazanului de 94% si o centrala sigura.

Centrala Ariston NET Clas ONE 35 - Conectivitate in instalatii

Optiunea NET pentru centrala Ariston Clas One 35 aduce un plus de uzabilitate pentru utilizatorul centralei prin tehnologia BusBridge Net. Echipamentul este prevazut sa asigure conectivitate si posibilitatea reglarii temperaturii de la distanta prin intermediul altor tehnologii specifice Ariston, precum termostate de ambient sau senzori de camera (precum Cube S net room sensor, optional, nu este inclus in pachet). Prin gestionarea parametrilor de la distanta, detinatorul centralei Ariston poate scadea costurile lunare cu pana 40%.

#pozaC4#

Sumar centrala Ariston Clas ONE 35
●    Centrala termica combi la  putere nominala 35 kW.
●    Este o centrala murala practica si compacta, usor de incadrat in apartamente spatioase, case sau birouri
●    Schimbator de caldura de ultima generatie XtraTech fabricat din otel-inox, pentru fiabilitate si eficienta crescuta
●    Combustie eficienta prin modulul Ignition System
●    Eficienta sezoniera de 94%
●    Este prevazuta cu plaja  de modulare 1:7 pentru scaderea costurilor la energie
●    Conectivitate prin sistemul de conectivitate BusBridge Net care permite interconectarea mai multor echipamente inteligente Artiston.
●    Functii Auto  si confort care contribuie la cresterea eficientei centralei
●    Afisaj LCD de mari dimensiuni care ofera informatii cuprinzatoare despre sistem. Se controleaza si regleaza intuitiv.

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Alti utilizatori au mai cautat

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ariston CLAS ONE 35 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Ariston CLAS ONE 35 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ariston CLAS ONE 35 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]