Ariston ALTEAS ONE NET 35

Ariston ALTEAS ONE NET 35
imagine exemplificativa

Evolutie pret
oferte de la 5,390.00 LEI
9 magazine

Descriere - Ariston ALTEAS ONE NET 35


Centrala termica pe gaz in condensatie ARISTON ALTEAS ONE NET 35

 

Compania italiana a proiectat centrala Ariston Alteas One Net 35,  cu noi tehnologii, exemple de performanta constanta, eficienta si ardere perfecta. Gama One este prevazuta cu schimbatoare de caldura noi XtraTech, tehnologie Ignition System si functii pentru uzabilitate si conectivitate.

La o putere nominala de 35 kW,  fabricate pentru a deservi incalzirea locuintelor si a apei calde menajere (combi), gama de centrale Ariston Alteas One Net  atinge randament sezonier de pana la 94 %, fiind unul dintre cele mai performante echipamente pe acest segment.

Incadrate in clasa energetica A+, aceste centrale termice in condensare nu sunt doar eficiente, dar sio mostra designului si bunul gust al italienilor. Noul model are un aspect high- tech, compact, adaptat mileniului actual.

Conectivitatea la Internet este o alta trasatura forte a centralei Ariston Alteas One Net 35 este o centrala termica moderna, ce permite supravegherea si reglarea de la distanta, datorita  Gateway-ul de Wi-Fi integrat.

Centralele Ariston Alteas One Net 35 sunt moderne,eficiente, sigure,fiabile. Pe scurt, sunt echipamente adaptate evolutiei tehnologiei in instalatii  intr-o lume a Internet of Things.

Centrale termice Ariston Alteas One Net 35 - tehnologie de ultima generatie


Centrala termica Ariston Alteas One Net 35  este prevazuta cu un schimbator de caldura inovativ, un sistem de combustie eficient (Ignition System) si  este prevazut cu functii confort (apa calda), auto (pentru economie de energie si combustibil), programare orara si conectivitate la Internet.

Centrala Ariston Alteas One 35 Net - Schimbatorul de caldura XtraTech

Centralele Alteas One Net 35 sunt echipamente de ultima generatie, in care compania italiana a investit in dezvoltarea unor noi capabilitati. Astfel, a dezvoltat  un nou  schimbator de caldura XtraTech cu tehnologie noua, care asigura fiabilitate, reducerea pierderilor, cresterea eficientei.
Concret, schimbatorul de caldura XtraTech este imbunatatit prin:
●    Redimensionarea sectiunii tevilor cu 142%
●    Reducerea obstructiilor din circuit, asadar debit mai mare
●    Scaderea pierderilor de sarcina, eficienta sporita
XtraTech  este brand si patent propriu Ariston, continuand traditia companiei in inventii pro -confort si eficienta. Pentru ca, de fapt, tehnologiile implementate in Alteas One Net 35 reprezinta pentru utilizatori: robustete, siguranta si performanta.

Centrale Ariston Alteas One 35 Net  - Ignition System pentru eficienta

Centrala Ariston Alteas One Net  este o centrala in condensatie ultra-performanta  fabricata sa raspunda nevoilor consumatorului de confort in utilizare, randament sporit, siguranta si uzabilitate in exploatare.

Noul model de centrala Ariston Alteas One Net 35 are implementat  Ignition System care asigura ardere eficienta (fara pierderi), sigura si constanta. Pentru utilizator aceasta inseamna durata de viata crescuta  echipamentului, exploatare simpla si economii, in lipsa pierderilor de combustibil.

Prin Ignition System centrala poate arde mai multe tipuri de combustibil, schimband tipul de combustibil in mod intuitiv din setarile centralei.  Astfel, centrala Ariston Alteas One Net 35 asigura combustia perfecta pentru gaz natural si GPL in egala masura.

#pozaC3#

Ariston Alteas One Net 35: Functii pentru eficienta si confort

Ariston  Alteas One Net 35  este prevazuta cu functii multiple pentru ca utilizatorul sa se poata bucura la maxim de caracteristicile acestui echipament. Aceste optiuni se regleaza intuitiv din tabloul de comanda modern.

Functia Auto:  permite auto-reglarea in funitie de temperaturii ambientale datorita celor doi senzori interiori si unul exterior.  
Functia Confort:  pentru incalzirea apei intr-o maniera rapida
Programare orara integrata: permite programarea modului de functionare a centralei pe intervale orare, fiind un mod economic si confortabil de operare
Autodiagnoza activa:  Ariston Alteas One Net 35 furnizeaza informatii complete prin afisajul modern, inclusiv erori  si mesaje de auto-diagnoza.


Conectivitate la Internet si design high-tech pentru centrala Ariston Alteas One Net 35  

Centrala Ariston Alteas One Net 35 face parte din categoria Ariston Net, fiind pregatit pentru Internet of Things. Echipamentul are GateWay Wi-Fi integrat si permite conectivitate cu device-uri Ariston pentru monitorizarea si gestionarea de la distanta via smartphone. Aceasta abilitate este posibila datorita sistemului de interconectare BusBrigde Net, propriu companiei Ariston.  Dincolo de uzabilitate, optiunile smart ale centralei termice ajuta utilizatorul poate  economisi 40% din cheltuielile de energie si combustibil.
Centrala Ariston ALteas One Net 35 vine cu un design high-tech suprinzator prin liniile moderne si partea frontala imbracata in sticla semisecurizata, usor de intretinut (fara zgarieturi) si rezistenta.

Afisajul touch screen este cuprinzator si modern, oferind date despre intregul circuit si dand utilizatorului posibilitate de a activa optiuni de confort simplu si intuitiv.

Caracteristici ale centralei Ariston Alteas One Net 35

●    Noul schimbator de caldura XtraTech are sistemul de tevi  este redimensionat cu 142%  si asigura eficienta si fiabilitate.
●    Raport de modulare 1:10
●    Ignition System este implementat pentru combustie eficienta si siguranta in exploatare.
●    Posibilitatea de a alege combustibil gazos din configurarea centralei (GPL sau gaz natural)
●    Eficienta sezoniera 94% - una dintre cele mai performante pe segment
●    Eficienta energetica clasa A+
●    Este un sistem inteligent, facand parte din categoria Ariston Net si este prevazut cu WiFi integrat
●    Flexibilitate in alegerea functiilor pentru confort apa calda, auto, auto-diagnoza si programare orara.
●    Design ultra modern, cu o linie futurista.
●    Afisaj cuprinzator si foarte modern (touch screen)
●    Design compact ce il face usor de amplasat in apartamente si spatii mici

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Alti utilizatori au mai cautat

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ariston ALTEAS ONE NET 35 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Ariston ALTEAS ONE NET 35 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ariston ALTEAS ONE NET 35 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]