Ariston 3318615

Interfata sistem Sensys - dispozitiv modulant de control - gama EVO - Comandă de la distanţă a tuturor funcţiilor centralei prinintermediulprotocolului BUS Bridgenet- Setare/configurare intuitivă a parametrilor sistemului- termoreglare- Afişarea funcţionării sistemului solar (dacă este conectat)- Afişarea rapoartelor referitoare la energia electrică(kWh), energiasolară captată, reducerea emisiilor de CO2 şi apa caldămenajerădisponibilă- Senzor modulant pentru detectare ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ariston 3318615

Interfata sistem Sensys - dispozitiv modulant de control - gama EVO - Comandă de la distanţă a tuturor funcţiilor centralei prinintermediulprotocolului BUS Bridgenet- Setare/configurare intuitivă a parametrilor sistemului- termoreglare- Afişarea funcţionării sistemului solar (dacă este conectat)- Afişarea rapoartelor referitoare la energia electrică(kWh), energiasolară captată, reducerea emisiilor de CO2 şi apa caldămenajerădisponibilă- Senzor modulant pentru detectarea temperaturii dinîncăpere- Programare intuitivă, zilnică şi săptămânală, a încălzirii- Programare intuitivă, zilnică şi săptămânală, a preparăriiapei caldemenajere (numai în cazul unei centrale de încălzireconectate la unboiler)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ariston 3318615 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ariston 3318615 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.