Ariel Detergent capsule All in One PODS Original, 2x54 buc, 108 spalari

187.24 lei (1 magazin)
  Capsulele de spalat Ariel Allin1 Pods prezinta un design unic cu mai multe compartimente care pastreaza ingredientele stabile si separate pana la spalare, oferind o putere de curatare exceptional de concentrata.   Un singur POD:   Curata impecabil; Indeparteaza petele; Ofera stralucire hainelor; Improspateaza; Este eficient la 30°C; Simplu de utilizat; 100% dizolvare in apa.     ...

Descriere


Ariel Detergent capsule All in One PODS Original, 2x54 buc, 108 spalari

 

Capsulele de spalat Ariel Allin1 Pods prezinta un design unic cu mai multe compartimente care pastreaza ingredientele stabile si separate pana la spalare, oferind o putere de curatare exceptional de concentrata.

 

Un singur POD:

 

  • Curata impecabil;
  • Indeparteaza petele;
  • Ofera stralucire hainelor;
  • Improspateaza;
  • Este eficient la 30°C;
  • Simplu de utilizat;
  • 100% dizolvare in apa.
   
 

De 3X mai concentrat*

 

Ariel Allin1 PODS este de 3 ori mai concentrat fata de detergentul pudra*. Pelicula speciala se dizolva complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de indepartare a petelor, in doza ideala.

*fata de detergentul pudra Ariel Color.

   
 

Rezultate impecabile chiar si in conditii speciale de spalare

 

Ariel Allin1 PODS este eficient la 30°C sau in spalare rapida. Ingrediententele active actioneaza impreuna pentru indepartarea petelor dificile.

   
 

Sunt foarte usor de folosit!

 

Ariel Allin1 PODS contine cantitatea ideala de detergent pentru o spalare. Uita de masurat si dozat, pune capsula direct in cuva masinii de spalat, apoi rufele deasupra ei.

   
 

Ofera stralucire hainelor

 

Ariel Allin1 PODS intensifica nuantele si ofera stralucire tesaturilor, mentinand hainele ca noi mai mult timp.

   
 

Cum depozitezi corect Ariel Allin1 Pods?

 

Nu lasati niciodata produsul la indemana copiilor, inchideti cutia cu un ‘click’ si depozitati-o intr-un loc innacesibil pentru cei mici.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ariel Detergent capsule All in One PODS Original, 2x54 buc, 108 spalari de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ariel Detergent capsule All in One PODS Original, 2x54 buc, 108 spalari sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.