ARDELL Fard de pleoape creion Beauty Eyeresistible Vibe Moves 1.5g

Descriere produs: Fard de pleoape creion Ardell Beauty Eyeresistible cu formula cremoasa si foarte usor de mixat, nu exista riscul sa curga sau sa murdareasca restul machiajului la aplicare. Se pot aplica mai multe culori fara riscul de a se combina intre ele. Ascutitoare inclusa. Mod de utilizare: Aplicati pe pleoape cu ajutorul unei pensule speciale. Descriere brand: Brand-ul Ardell Beauty te va cuceri instant daca iti doresti sa arati minunat si de neuitat, daca esti pretentioasa si ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


ARDELL Fard de pleoape creion Beauty Eyeresistible Vibe Moves 1.5g

Descriere produs: Fard de pleoape creion Ardell Beauty Eyeresistible cu formula cremoasa si foarte usor de mixat, nu exista riscul sa curga sau sa murdareasca restul machiajului la aplicare. Se pot aplica mai multe culori fara riscul de a se combina intre ele. Ascutitoare inclusa. Mod de utilizare: Aplicati pe pleoape cu ajutorul unei pensule speciale. Descriere brand: Brand-ul Ardell Beauty te va cuceri instant daca iti doresti sa arati minunat si de neuitat, daca esti pretentioasa si nu te multumesti cu putin sau iti doresti pur si simplu, sa fii atragatoare. Unicitatea si eficienta produselor este confirmata de faptul ca sunt folosite de numerosi make-up artisti, fiind printre cele mai indragite si cele mai de succes branduri din lume. Incearca-le si tu pentru o imagine perfecta!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ARDELL Fard de pleoape creion Beauty Eyeresistible Vibe Moves 1.5g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ARDELL Fard de pleoape creion Beauty Eyeresistible Vibe Moves 1.5g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.