ARC System Works Guilty Gear Strive PS5

314.78 lei (1 magazin)
Un joc nou din seria Guilty Gear ™, dedicat tuturor fanilor jocului de luptă și tuturor jucătorilor. Prezentând imagini 3D care ar putea fi confundate cu anime desenate manual (2.5D), realizate prin tehnica de animație de înaltă calitate a foarte apreciatului serial Guilty Gear Xrd. Personajele carismatice ale seriei au fost complet reînnoite și multe personaje noi se alătură distribuției. Jocul a fost refăcut din jocurile anterioare. Rămân ...

Descriere


ARC System Works Guilty Gear Strive PS5

Un joc nou din seria Guilty Gear ™, dedicat tuturor fanilor jocului de luptă și tuturor jucătorilor. Prezentând imagini 3D care ar putea fi confundate cu anime desenate manual (2.5D), realizate prin tehnica de animație de înaltă calitate a foarte apreciatului serial Guilty Gear Xrd.

Personajele carismatice ale seriei au fost complet reînnoite și multe personaje noi se alătură distribuției. Jocul a fost refăcut din jocurile anterioare.

Rămâne un sistem ușor de înțeles, în timp ce este încă foarte profund atunci când doriți să-l stăpâniți. De asemenea, include numeroase melodii rock compuse de Daisuke Ishiwatari și un mod de poveste mai lung decât un film, conceput nu numai pentru fanii Guilty Gear, ci și pentru fanii anime-ului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ARC System Works Guilty Gear Strive PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ARC System Works Guilty Gear Strive PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.