ARC System Works Blazblue Cross Tag Battle NSW

47.43 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare. Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.   O combinație de neegalat de proporții explozive! Fragmentul iubit de BlazBlue traversează universuri, etichete în fanii favoriți și luptă în BlazBlue: Cross Tag Battle!Creat printr-o colaborare între BlazB ...

Descriere


ARC System Works Blazblue Cross Tag Battle NSW

Descrierea Produsului:

Jocul include carcasa originala sigilata, in interior fiind prezentat doar codul de activare.

Astfel, este necesar accesul la internet pentru a descarca si instala jocul si pack-ul activand licenta din interiorul carcasei.

 


O combinație de neegalat de proporții explozive! Fragmentul iubit de BlazBlue traversează universuri, etichete în fanii favoriți și luptă în BlazBlue: Cross Tag Battle!Creat printr-o colaborare între BlazBlue, Persona de Atlus, -Birth, și Rooster Teeth este o serie foarte populară de serii RWBY, Cross Tag Battle sărbătorește genul de luptă atât pentru profesioniști, cât și pentru nou-veniți!

Angajați în bătălii de echipă rapidă, 2v2 pline de nebunia pe care ați venit să o iubiți de la BlazBlue, , un joc neted și o grafică superbă 2D pe care o așteptați de la Arc System Works. Alegeți dintr-o castă eclectică de peste 20 de luptători.Fiecare copie a lui BlazBlue Cross Tag Battle vine cu un mini-disc cu coloană sonoră bonus, care conține piese de 7 kilograme din joc. Rețineți că mini-discul este compatibil numai cu playere CD în stil tava.

De asemenea, este inclusă o mânecă reversibilă de acoperire cu arta standard japoneză de ediție. Oferta este valabilă în timp ce consumul durează. 
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ARC System Works Blazblue Cross Tag Battle NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ARC System Works Blazblue Cross Tag Battle NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.