Aquafilter Pachet filtru pentru frigidere side-by-side cu cleme, conectori si cheie FCCBKDF3-QM-AQM

de la 59.00 lei
(2 magazine)
Acest filtru de apa pentru frigider side-by-side este compatibil cu majoritatea frigiderelor de la producatori precum Bosch, Samsung, LG, Gorenje, Daewoo, Whirlpool, etc. Cartusul filtrant pentru frigider se fixeaza cu 2 cleme de 2.5″ (incluse in pachet) si este compatibil cu conectorii rapizi si cu furtunul flexibil de 6 mm. Acest filtru contine carbune granular din coaja de nuca de cocos si KDF. Acest carbune activat este cel mai bun existent si are o capacitate mare de filta ...

Descriere - Aquafilter Pachet filtru pentru frigidere side-by-side cu cleme, conectori si cheie FCCBKDF3-QM-AQM


Acest filtru de apa pentru frigider side-by-side este compatibil cu majoritatea frigiderelor de la producatori precum Bosch, Samsung, LG, Gorenje, Daewoo, Whirlpool, etc.

Cartusul filtrant pentru frigider se fixeaza cu 2 cleme de 2.5″ (incluse in pachet) si este compatibil cu conectorii rapizi si cu furtunul flexibil de 6 mm.

Acest filtru contine carbune granular din coaja de nuca de cocos si KDF. Acest carbune activat este cel mai bun existent si are o capacitate mare de filtare. KDF-ul adaugat in acest filtru de frigider ajuta la eliminarea metalelor grele si de asemenea este un material bacteriostatic care protejeaza interiorul cartusului impotriva bacteriilor. Este cel mai complet cartus de filtrare care se poate adauga la un frigider cu dozator de apa inclus.

Acest filtru se inlocuieste la aproximativ 6 luni, si are un debit de 3 litri pe minut.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Aquafilter Pachet filtru pentru frigidere side-by-side cu cleme, conectori si cheie FCCBKDF3-QM-AQM de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Aquafilter Pachet filtru pentru frigidere side-by-side cu cleme, conectori si cheie FCCBKDF3-QM-AQM sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.