AQIRYS Pulsar 80+ 450W ARGB

de la 149.00 lei (18 magazine)
DESCRIERE AQIRYS PULSAR 80+ 450W ARGB Inspirati de unii dintre cei mai fascinanti membri ai comunitătii cosmice, vă prezentăm prima noastră sursă de energie pentru universul dvs. de gaming, seria PULSAR de înaltă performantă destinată alimentarii sistemelor de gaming. Seria PULSAR oferă eficientă certificată 80 PLUS si 80 PLUS Bronze* si o fiabilitate electrică remarcabilă sustinută de garantia noastră de 6 ani disponibilă pe toate modelele (750W*, 650W, 5 ...

Descriere


AQIRYS Pulsar 80+ 450W ARGB

DESCRIERE AQIRYS PULSAR 80+ 450W ARGB


Inspirati de unii dintre cei mai fascinanti membri ai comunitătii cosmice, vă prezentăm prima noastră sursă de energie pentru universul dvs. de gaming, seria PULSAR de înaltă performantă destinată alimentarii sistemelor de gaming.

Seria PULSAR oferă eficientă certificată 80 PLUS si 80 PLUS Bronze* si o fiabilitate electrică remarcabilă sustinută de garantia noastră de 6 ani disponibilă pe toate modelele (750W*, 650W, 550W, 450W).

 

Proiectată si testată până la ultimul detaliu, sursa de alimentare PULSAR 450W înglobează componente de înaltă calitate si caracteristici esentiale, cum ar fi condensator principal japonez validat până la 105°C, ventilator Fluid Dynamic Bearing de 120 mm cu presiune statică ridicată pentru răcire excelentă, viteză controlată în functie de temperatură pentru o operare silentioasă, si corectie activă a factorului de putere (Active PFC) care utilizează circuite electronice în distribuirea eficientă a energiei către dispozitivele conectate la sursa de alimentare.

O gamă completă de protectii este, de asemenea, încorporată, protejând sursa si sistemul de evenimente nedorite: supra-voltaj, sub-voltaj, supra-curent, supra-putere, supra-temperatură si scurt-circuit.

 

Toate modelele PULSAR utilizează cabluri plate negre non-modulare pentru a oferi o mai bună gestionare a lor în constructia sistemului. Acest lucru adaugă la estetica asamblării, dar joacă si un rol decisiv în asigurarea unui flux de aer fără restrictii în interiorul computerului.

Și din moment ce iluminarea ARGB a devenit omniprezentă, vă puteti bucura de logo-ul nostru iluminat sincronizat cu restul hardware-ului conectând sursa PULSAR la header-ul ARGB al unei plăci de bază compatibile. Sau puteti controla manual efectele de iluminare utilizând butonul dedicat plasat pe direct pe sursă.

• sursa de alimentare 450W pentru sisteme de gaming

• eficienta certificata 80 PLUS (eficienta 86.79% la 50% nivel de incarcare)

• compatibila ATX 12V versiunea 2.31 si Intel C6-C7, conforma ErP lot 6

• componente de calitate ridicata, condensator principal japonez validat pana la 105°C

• sase niveluri de protectie: Over Voltage, Under Voltage, Short Circuit, Over Power, Over Current, Over Temperature

• ventilator FDB de 120 mm cu presiune statica mare pentru racire eficienta

• operare silentioasa multumita controlului automat al turatiei ventilatorului in functie de temperatura

• logo cu iluminare ARGB controlata prin placa de baza sau manual

• cabluri fixe plate pentru management si instalare usoare

CARACTERISTICI AQIRYS PULSAR 80+ 450W ARGB
General
Putere sursa (W):
450
Sistem de racire:
1x 120 mm
Eficienta:
85 %
Modulara:
Nu
PFC:
Activ
Protectii:
OVP, SCP, OPP, OCP, UVP, OTP
Certificare:
80+
Output
+3.3 V:
20 A
+5 V:
15 A
+12 V:
34 A
-12 V:
0.5 A
+5 Vsb:
2.5 A
Conectori
Tip conector ATX:
20+4 Pin ATX 1
CPU 4+4 pini:
1
SATA:
4
Molex:
2
PCI-E 6+2 pini
2
Altele:
1 x 5V 3-pin Addressable RGB connector
ARGB

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul AQIRYS Pulsar 80+ 450W ARGB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru AQIRYS Pulsar 80+ 450W ARGB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.