Aqara MCCGQ11LM

de la 52.65 lei (4 magazine)
Scurta descriere Senzorul inteligent wireless Aqara pentru usi si ferestre  iti asigura securitatea de zi cu zi.    Cel mai eficient mod de a folosi senzorul inteligent Aqara este impreuna cu consola Aqara Gateway, ca sa iti usurezi viata si sa poti conecta celelalte dispozitive inteligente din locuinta intre ele. Senzorul wireless este compatibil cu aplicatiile Aqara Home, Mi Home si Apple HomeKit* pentru ca tu sa primesti notificarile rapid, direct pe telef ...

Descriere


Aqara MCCGQ11LM

Scurta descriere
Senzorul inteligent wireless Aqara pentru usi si ferestre iti asigura securitatea de zi cu zi. 
 
Cel mai eficient mod de a folosi senzorul inteligent Aqara este impreuna cu consola Aqara Gateway, ca sa iti usurezi viata si sa poti conecta celelalte dispozitive inteligente din locuinta intre ele. Senzorul wireless este compatibil cu aplicatiile Aqara Home, Mi Home si Apple HomeKit* pentru ca tu sa primesti notificarile rapid, direct pe telefonul tau smart.
 
*Ai nevoie de un gadget Apple TV cu tvOS 10.2 sau versiuni superioare sau de un iPad with iOS 11.0 sau versiuni superioare sau de un Home Pod pe care sa-l transformi intr-o consola smart pentru a putea controla de la distanta senzorul inteligent de usa si fereastra Wireless Aqara prin HomeKit.
 
Senzorul inteligent Aqara este perfect pentru a-ti monitoriza locuinta. Ai controlul deplin asupra a ceea ce se peterece in casa ta. Dispozitivul este conceput pentru usi si ferestre, dar se poate folosi oriunde si pentru orice. Il poti folosi inclusiv pentru a avea liniste sufleteasca daca iti lasi copii mici singuri pentru o clipa, daca vrei sa stii cand se deschide usa garajului, sau se poate pune chiar si pe usa frigiderului. 

Senzorul inteligent pentru usi si ferestre Wireless Aqara are urmatoarele caracteristici:
 
  • poate fi montat oriunde (adeziv inclus)
  • dimensiuni foarte mici
  • distanta de comunicare de 2,2 cm
  • functioneaza la temperaturi intre -10°C - +45°C
  • se conecteaza la un HUB Zigbee (consola Xiaomi/Aqara Gateway)
  • compatibil cu Apple HomeKit si Aqara Home App
  • optiune de aprindere automata a luminilor sau a camerei de luat vederi (conectate la consola Gateway).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Aqara MCCGQ11LM de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Aqara MCCGQ11LM sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.