Aputure Amaran P60c 60W RGBWW LED 3-Light Kit

5 369.00 lei (1 magazin)
Acesta este un kit alcatuit din 3 lumini Amaran P60c, ideal pentru a crea setări simple de iluminare în 3 puncte sau pentru a lumina spații mai mari cu aceleași corpuri portabile. Amaran P60c este un panou LED color RGBWW conceput pentru creatorii de conținut, videografi și realizatorii de film indie (low budget). Designul său optic (45°) îi permite lui P60c să folosească chipset-ul LED RGBWW de 60 W pentru a produce o ieșire de lumină de înaltă i ...

Descriere


Aputure Amaran P60c 60W RGBWW LED 3-Light Kit

Acesta este un kit alcatuit din 3 lumini Amaran P60c, ideal pentru a crea setări simple de iluminare în 3 puncte sau pentru a lumina spații mai mari cu aceleași corpuri portabile.

Amaran P60c este un panou LED color RGBWW conceput pentru creatorii de conținut, videografi și realizatorii de film indie (low budget). Designul său optic (45°) îi permite lui P60c să folosească chipset-ul LED RGBWW de 60 W pentru a produce o ieșire de lumină de înaltă intensitate, măsurând 5.900+ lux la 1 metru (5600K). În plus, folosind butoanele de control sau aplicația Sidus Link încorporată, utilizatorii pot regla temperatura culorii (2500K - 7500K) sau culoarea saturată folosind HSI.


Acest corp de iluminat robust poate utiliza, de asemenea, 10 efecte de iluminare încorporate și până la 46 de presetări de gel de culoare, în plus față de cele 4 butoane de presetare configurabile de utilizator. Folosind aplicația SidusLink, utilizatorii pot folosi și instrumente specializate, cum ar fi Source Match, Color Picker și Custom FX. Amaran P60c realizează aceste fapte, menținând în același timp scoruri excelente de redare a culorilor de CRI ≥95 și TLCI ≥96.
P60c poate fi utilizat folosind sursa de alimentare CA inclusă sau două baterii Sony NP-F Style timp de peste o oră. Când este conectat la sursa de curent alternativ, P60c poate încărca și bateriile NP-F Style, făcându-l instrumentul multiplu perfect pentru creatorii de conținut.


Cu designul unic al modelului P60c, utilizatorii pot atașa softbox-ul pliabil inclus la cele patru colțuri ale panoului fără unelte sau șuruburi. P60c include, de asemenea, o grilă de control al luminii de 45° pentru softbox, limitând scurgerea luminii și se atașează cu ușurință folosind material cu cârlig și buclă.
Seria Amaran P60 este compactă, ușoară și portabilă, ceea ce o face un instrument flexibil pentru orice videoclip.


Detalii pe site-ul producatorului, aputure.com. Reviews utilizatori pe linkul urmator bhphotovideo.com.

3 x  AmaranP60c; 3 x AmaranP60c Soft Box; 3 x AmaranP60c Soft Box Light Control Grid; 3 x AC Power Supply; 3 x AC Power Cable; 3 x Tilting Mounting Support with 1/4-20in & 3/8-16in Spigot; 1 x Amaran P60c 3-Light Carrying Case; Garantie 2 ani

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Aputure Amaran P60c 60W RGBWW LED 3-Light Kit de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Aputure Amaran P60c 60W RGBWW LED 3-Light Kit sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.