Apple Stylus Pencil pentru iPad Pro

de la 469.99 lei
(14 magazine)
  Apple Pencil   Atunci cand utilizati tableta iPad Pro pot exista momente cand doresti o mai buna precizie. Cand ridicati Apple Pencil pentru prima data simtiti instantaneu o senzatie familiara. Acesta va permite sa realializati un numar mare de efecte putand desena doar un pixel oferindu-va o libertate de a crea.   Depasiti barierele Nu ati mai intalnit Apple Pencil inainte dat stiti deja cum sa-l folositi. Din primul momentul face ceea ce doriti. Fie ca realizati o schita ...

Descriere


Apple Stylus Pencil pentru iPad Pro

 

Apple Pencil

 

Atunci cand utilizati tableta iPad Pro pot exista momente cand doresti o mai buna precizie. Cand ridicati Apple Pencil pentru prima data simtiti instantaneu o senzatie familiara. Acesta va permite sa realializati un numar mare de efecte putand desena doar un pixel oferindu-va o libertate de a crea.

 

Depasiti barierele

Nu ati mai intalnit Apple Pencil inainte dat stiti deja cum sa-l folositi. Din primul momentul face ceea ce doriti. Fie ca realizati o schita sau un portret Apple Pencil ca ofera o varietate de instrumente intr-un singur instrument.

 

Extrem de receptiv

Capacitatea de reactie super rapida a stiloului o separa de alte instrumente. Momentul in care incepeti sa desenati si timpul de afisare au fost reduse la un nivel inimaginabil. Tableta recunoastea atunci cand folositi Apple Pencil. Atunci cand tableta detecteaza stiloul acesta scaneaza semnalul mai rapid fata de viteza de citire a semnalului dat de atingerea display-ului cu degetul.

Desenati liniile dorite

In interiorul stiloului sunt senzori de presiune capabili sa masoare o serie de forte. Senzorul determina exact cat de tare este apasat varful Apple Penci-ului. Apasati mai tare pentru a desena linii mai groase sau apasati mai usor pentru a desena linii la fel de subtiri ca firele de par.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Apple Stylus Pencil pentru iPad Pro de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Apple Stylus Pencil pentru iPad Pro sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.