Adams Apple cider vinegar 90cps

de la 25,50 lei (2 magazine)
Otetul din cidru, avand cel putin 35% acid acetic (fata de 4-8% in produsele nestandardizate) este recomandat pentru sustinerea sanatatii  sistemului digestiv si hepatic, pentru arderea grasimilor si pentru functionarea normala a mecanismelor de eliminare a deseurilor metabolice din organism. Apple Cider Vinegar ajuta la reglarea digestiei in tractul intestinal, ajuta la arderea grasimilor, detoxifiaza, stimuleaza sistemul nervos central si ritmul cardiac. Imbunatateste sistemu ...

Descriere


Adams Apple cider vinegar 90cps


Otetul din cidru, avand cel putin 35% acid acetic (fata de 4-8% in produsele nestandardizate) este recomandat pentru sustinerea sanatatii  sistemului digestiv si hepatic, pentru arderea grasimilor si pentru functionarea normala a mecanismelor de eliminare a deseurilor metabolice din organism.


Apple Cider Vinegar ajuta la reglarea digestiei in tractul intestinal, ajuta la arderea grasimilor, detoxifiaza, stimuleaza sistemul nervos central si ritmul cardiac. Imbunatateste sistemul imunitar, digestia, reduce colesterolul si retentia de apa din organism, elimina toxinele.


Este recomandat in cazurile de:


  • obezitate

  • celulita

  • hipercolesteromie

  • digestie lenta.


Previne balonarea si constipatia. Trateaza diareea, calmeaza iritatiile colonului. Atenueaza durerile provocate de ulcer. Amestecat cu ceai, il poti consuma pentru atenuarea simptomelor racelilor. Are proprietati antiseptice.


Este un bun remediu indicat in

-->alergii

-->acnee

-->infectii ale pielii

-->celulita.


Ingredientele ce intra in compozitiia capsulelor pe baza de otet din cidru de mere ordona celulelor adipoase sa se dreneze si sa trimita grasimea catre musculatura prin fluxul sangvin. Aceasta grasime redirectionata poate fi eliminata ulterior de catre muschi odata cu arderea caloriilor.


Capsulele pe baza de otet din cidru de mere contribuie la dislocarea depozitelor de grasime acumulate la nivelul abdomenului, si soldurilor, picioarelor si feselor.

Ingrediente:

Otet din cidru de mere (Malus domestica) 240.00 mg

Alte ingrediente: Gelatină, maltodextrină.

Administrare

Ca supliment alimentar se administreaza in curele de slabire cate 2 capsule dupa fiecaqre masa, pentru detoxificare 3 capsule luate dimineata pe stomacul gol.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Adams Apple cider vinegar 90cps de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Adams Apple cider vinegar 90cps sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.