Apple Carcasa iPhone XR Smart Battery Black

Apple Carcasa Smart Battery iPhone XR Black Carcasa originala Smart Battery de la Apple este special realizata pentru iPhone XR si ofera pe langa protectie eficienta impotriva zgarieturilor si socurilor si un plus de energei datorita bateriei externe incorporate. La exterior este acoperita cu silicon moale, foarte fin si placut la atingere, iar la interior este captusita cu microfibra pentru un plus de protectie. Carcasa Apple Smart Battery este compatibila cu incarcarea wirel ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Apple Carcasa iPhone XR Smart Battery Black


Apple Carcasa Smart Battery iPhone XR Black

Carcasa originala Smart Battery de la Apple este special realizata pentru iPhone XR si ofera pe langa protectie eficienta impotriva zgarieturilor si socurilor si un plus de energei datorita bateriei externe incorporate. La exterior este acoperita cu silicon moale, foarte fin si placut la atingere, iar la interior este captusita cu microfibra pentru un plus de protectie.

Carcasa Apple Smart Battery este compatibila cu incarcarea wireless (QI) permitand incarcarea simultana atat a iPhone-ului cat si acumulatorul carcasei pentru o durata de convorbire pana la 39 de ore, o utilizare a internetului de pana la 22 de ore si redare audio si video chiar mai lunga. Starea bateriei este afisata pe ecranul de blocare si in centrul de notificari astfel incat sa stiti exact cat de multa baterie a ramas.

Carcasa poate fi incarcata si mai rapid cu incarcatoare compatibile USB-PD. Are decupaje exacte si suporta accesorii pentru Lightning, cum ar fi EarPods cu conector Lightning (inclus impreuna cu iPhone-ul) sau Adaptor AV Lightning Digital (comercializat separat), iar butoanele sunt acoperite.

Marginea flexibia faciliteaza o montare/demontare usoara de pe telefon.

Caracteristici:
- material: Silicon + Microfibra
- impotriva zgarieturilor si socurilor
- prelungeste durata de viata a bateriei telefonului
- fina si placuta la atingere
- interior captusit cu microfibra
- compatibila cu incarcarea wireless QI si incarcarea rapida USB-PD
- durata de convorbire pana la 39 de ore
- o utilizare a internetului de pana la 22 de ore
- redare audio si video pana la 27 ore
- starea bateriei este afisata in ecranul de blocare si in centrul de notificari
- decupaje exacte
- butoane acoperite
- culoare: Negru
- compatibil cu iPhone XR

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Apple Carcasa iPhone XR Smart Battery Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Apple Carcasa iPhone XR Smart Battery Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.