Apiland Săpun cu miere și propolis 100g

11,50 lei (1 magazin)
  Acest sapun are in compozitie miere si uleiuri vegetale provenind de la anumite plante, înzestrate cu alese virtuți cosmetice. Propolisul dublează efectele antiseptice și antiacneice ale mierii. În plus, propolisul are efect cicatrizant, fiind foarte eficient în vindecarea rănilor sau iritațiilor pielii. Astfel, acest produs are proprietati remarcabile, fiind un sapun hidratant, potrivit pentru fata si corp, ideal pentru copii si,  de refacere a pielii usca ...

Descriere


Apiland Săpun cu miere și propolis 100g

 

Acest sapun are in compozitie miere si uleiuri vegetale provenind de la anumite plante, înzestrate cu alese virtuți cosmetice.

Propolisul dublează efectele antiseptice și antiacneice ale mierii. În plus, propolisul are efect cicatrizant, fiind foarte eficient în vindecarea rănilor sau iritațiilor pielii.

Astfel, acest produs are proprietati remarcabile, fiind un sapun hidratant, potrivit pentru fata si corp, ideal pentru copii si, de refacere a pielii uscate si deteriorate. 

 

Mai multe informații despre săpunurile naturale Apiland găsiți în articolul: Folositi sapunuri naturale cu ingrediente apicole!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Apiland Săpun cu miere și propolis 100g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Apiland Săpun cu miere și propolis 100g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.