Apart SMS6T6-W

399.00 lei (1 magazin)
APART EN-SMS6T6-W boxa plafoniera, cu transformator. Echipata cu un difuzor full-range de 6". EN-SMS6T6-W de la Apart este o boxa plafoniera cu montare pe suprafata, fabricata din MDF, echipata cu un difuzor full-range si transformator de 100 V. Lemnul MDF dens ofera un design frumos si rezonanta in timp ce grila din otel protejeaza difuzorul. Transformatorul poate selecta puteri de 1.5, 3 sau 6 W. Alte specificatii: SPL Maxim: 94.6 Db Configuratie: Full Range Componente: 1 X ...

Descriere


Apart SMS6T6-W

APART EN-SMS6T6-W boxa plafoniera, cu transformator. Echipata cu un difuzor full-range de 6".

EN-SMS6T6-W de la Apart este o boxa plafoniera cu montare pe suprafata, fabricata din MDF, echipata cu un difuzor full-range si transformator de 100 V. Lemnul MDF dens ofera un design frumos si rezonanta in timp ce grila din otel protejeaza difuzorul. Transformatorul poate selecta puteri de 1.5, 3 sau 6 W.

Alte specificatii:

SPL Maxim: 94.6 Db

Configuratie: Full Range

Componente: 1 X 6"

Transformator: Da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Apart SMS6T6-W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Apart SMS6T6-W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.