Apart SMS6MT6

399.00 lei
(1 magazin)
EN-SMS6MT6-W de la Apart este o boxa plafoniera cu montare pe suprafata, fabricata din otel, echipata cu un difuzor full-range si transformator de 100 V. Aceasta boxa de 6" este usor de montat si este perfecta pentru redarea muzicii de fundal, pentru apeluri sau transmiterea mesajelor inregistrate. Transformatorul poate selecta puteri de 1.5, 3 sau 6 W.Alte specificatii:Echipata cu un difuzor full-range de 6"SPL Maxim: 101.5 dBConfiguratie: Full RangeComponente: 1 X 6"Transformator: Da ...

Descriere


Apart SMS6MT6

EN-SMS6MT6-W de la Apart este o boxa plafoniera cu montare pe suprafata, fabricata din otel, echipata cu un difuzor full-range si transformator de 100 V. Aceasta boxa de 6" este usor de montat si este perfecta pentru redarea muzicii de fundal, pentru apeluri sau transmiterea mesajelor inregistrate. Transformatorul poate selecta puteri de 1.5, 3 sau 6 W.

Alte specificatii:

Echipata cu un difuzor full-range de 6"

SPL Maxim: 101.5 dB

Configuratie: Full Range

Componente: 1 X 6"

Transformator: Da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Apart SMS6MT6 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Apart SMS6MT6 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.