Apart COLS41

543.00 lei (1 magazin)
APART COLS41 boxa tip coloana cu transformator. Echipata cu patru difuzoare de 2" si un driver de 1" COLS41 este o boxa tip coloana foarte subtire perfecta pentru aplicatii audio in medii ambientale dificile. Tehnologia avansata folosita garanteaza o dispersie a sunetului optimizata si inteligibilitatea vocii imbunatatita. Acest lucru minimizeaza feedback-ul microfoanelor in locatii cu reverberatii cum ar fi biserici, sali sportive, cladiri publice dar si sali de conferinte si aule. ...

Descriere


Apart COLS41

APART COLS41 boxa tip coloana cu transformator. Echipata cu patru difuzoare de 2" si un driver de 1"

COLS41 este o boxa tip coloana foarte subtire perfecta pentru aplicatii audio in medii ambientale dificile. Tehnologia avansata folosita garanteaza o dispersie a sunetului optimizata si inteligibilitatea vocii imbunatatita. Acest lucru minimizeaza feedback-ul microfoanelor in locatii cu reverberatii cum ar fi biserici, sali sportive, cladiri publice dar si sali de conferinte si aule. Aceste boxe combina un design frumos cu sunetul impecabil.

Alte specificatii:

Putere transformator: 20 - 10 - 5 W

SPL (1 W / 1 m): 95 dB

Dispersie (O x V): 165 * 75 grade

Componente: 4 X 2", 1 X 1"

Transformator: Da.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Apart COLS41 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Apart COLS41 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.